Blommande trädgård, sommarplågor och nedräkning


 
Hej alla ni som kikar in här´. Så härligt att se att statistiken fortfarande dagligen visar att bloggen har besökare trots att jag varit så dålig senaste året på att blogga, tacksam att ni finns kvar och fortsätter hoppas på nya uppdateringar, här kommer iaf äntligen en ;-).
 
Som jag tidigare nämnt (tror jag) och ni som känner mig vet ju att jag studerar, men nu äntligen kan jag snart säga att jag är klar. EN DAG kvar och ev. Bara någon komplettering på vår uppsats (för jag hoppas den blir godkänd) men i övrigt är jag KLAR. Tjoho! Det ska bli så skönt och jag är så glad att allt äntligen är över. Lyckan brottas dock med en olustig känsla och jag överväger vad jag ska göra på fredag då det bara borde vara lycka, men livet är inget som är självklart och när någon man träffat och hade en yrkesrelation med får lämna det alldeles för tidigt uppstår det sorg som tar över den där lyckan. Jag försöker att vila från det sorgsna, men ibland blir man påmind och tårarna ramlar.
 
Hur som helst är studierna snart klara och jag räknar ned till semestern, 2,5 vecka kvar sen är jag ledig i 5 härliga veckor. Välförtjänt. DÅ kanske det kan bli mer fotograferande. Jag längtar efter min terapivän. Tills dess bjuder jag på några bilder jag tog i helgen som var. Trädgården är verkligen vacker nu, det blommar överallt. Upptäckte också att de eländiga sommarplågorna kommit tillbaka, jag motar dem från tomten, men de hade funnit äppelträdet som står precis i tomtgräns. Så ja de håller sig ju utanför, men frågan är hur länge. Jag får nog skrämma bort dem från äpplena också så de inte äter upp de goda frukterna som jag hoppas att det blir några i år, de gav ju aldrig någon frukt förra året så i år måste det bli några äpplen iaf.
 
Hoppas ni alla mår bra <3