Poolparty

 
 
 
Klart man ska ha ett poolparty när man fått en alldeles egen pool i trädgården. Och poolparty det har jag haft i sommar.
 
Denna gång fick jag hjälp med att fixa poolpartyt. Folkpool hade en tävling som jag lyckades kamma hem där vinsten bland annat var en egen kock. Kocken hette Brandon och jobbar på Anno 1852 i Pronova huset i Norrköping. Han fixade iordning en supergod grillbuffé. Och sen fixade han disken också, tack för det ;-). Super smidigt och bekvämt var det iaf och jag fick mer tid över för mina gäster.
 
Festen då, jo den blev super lyckad. Jag kommer leva länge på den :-D <3. Jag hade ordnat med klurig tipspromenad, lekar och självklart bad i poolen. Vädret var med oss hela kvällen dessutom, (sådan tur vi hade). Mina gäster jag bjudit in, ett härligt gäng som bjöd på sig själva gjorde förstås den största delen av festen. Utan dem hade inte festen blivit så lyckad som den blev. Jag är så glad att jag har så goa människor i min närhet. Tack för att ni kom <3.
 
Detta får nog bli en årlig tradition, fast kanske inte lika lyxigt som premiären då det var liiiite för dyrt med den egna kocken och maten för att min plånbok skulle ha råd med det ;-).
 
Bjuder på några snälla bilder, då jag inte vågar visa från lekarna pga alla roliga miner jag fångat och badbilder känns inte heller snällt att visa här i bloggen och det var mest sådana bilder som blev fotograferade förutom maten ;-).
 
 
Brandon in action.
 
 
 
 
 
 


Fanny

Vad härligt det ser ut!

2016-09-02 / 15:58:43
BLOGG: http://anannanland.blogg.se
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så härligt

2016-09-02 / 18:55:07
BLOGG: http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
Din man

Det var en super trevlig kväll älskling ☺️

2016-09-02 / 20:24:09
Ann-Ki

Vilken lyx och vilka härliga foto!

2016-09-21 / 00:41:04
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
ullie

åhhhh men gud va kul Grattis!! ser ut ha haft det jätte mysigt

hoppas allt är bra har liksom "tappat" bort dej då vi inte skriver kommentarer ja går ju mycket efter det då ja kikar in till er
kramar o fin start på veckan

2016-09-26 / 11:51:52
BLOGG: http://weberskold.blogg.se
Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Åh så härligt!

Svar; Kul att du är med i dagens lucka!
Glöm inte bort att nya luckan öppnar redan 07:01 imorgon :)

2016-12-03 / 10:36:32
BLOGG: http://sofiawerlin.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback