Födelsedagsfirande och jag har inte glömt!

 
Hoppsan vilket långt uppehåll det blev härifrån. Men jag har inte glömt er. Jobb, studier och praktik samtidigt har inte varit någon höjdare och min ork har inte räckt till mycket mer en att försöka få allt att gå runt och rulla på. Men nu har jag det bättre framöver förhoppningsvis. Praktiken förbi och betydligt luftigare schema på jobbet. Sååå skönt, speciellt nu när våren börjar kika fram. Älskar solen och värmen. På tomten håller också förändringar på att ske så hela tomten ser ut som en byggarbetsplats just nu, men det kommer bli så bra och lyxigt när allt är klart. Ni får se sen i bloggen vad vi gör, men lite glimtar om vad vi bygger har ni som följer mig på facebook och instagram redan fått se så in och kika där om ni är nyfikna ;-).
 
Den här helgen har gått i kalasandets tecken. Först firade vi svärmor som fyller i veckan och idag har vi firat vår lilla tjej som börjar bli en stor tjej. Tänk att hon fyller hela 4 år, vart tar tiden vägen? Och hur blev hon så underbart söt, go, snäll, rolig och smart? Älskade barn <3. Bjuder på lite bilder från dagen.
 
 
 
 
 
Tack hälsar födelsedagsbarnet för alla födelsedagspaket och till alla som varit med och firat hennes dag på ett eller annat sätt. Vi hade en väldigt nöjd 4 åring som gick och la sig med ett leende på läpparna <3.


Ann-Ki

Vad jag har längtat efter att du ska visa dig här i bloggens värld. Låter spännande med er tomt. Fina foto på din lilla fyraåring. Gillar det sista fotot extra mycket, vilken finurlig blick och så den ena foten på sne. Det fotot säger mycket!

Svar: Tack, kul att någon saknar mig. Tiden räcker tyvärr inte till som jag skulle vilja nu. Så därför blir det glesa inlägg från mig och kameran blir inte alls använd såsom jag skulle önska. Men ett år till sen är studierna avklarade hoppas jag.
Lottiz Törnqvist

2016-03-22 / 14:10:37
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Theresa

Söt hon är, din 4-5 åring! 😊

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2016-03-26 / 23:53:35
BLOGG: http://mammaT.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback