En dröm slår in....

 
 
 
 
För ett tag sen nämnde jag att vi håll på med något på vår tomt. Första etappen är nu äntligen färdig. En altan med en inbyggd "riktig" pool står klar och vi kan bada o bada hur mycket vi vill. Vattnet värmer 29 grader, sååå skönt. En dröm har verkligen blivit verklighet. Nästa etapp består av att bygga in altanen på sidorna, sätta staket, städa tomten på virke och så nytt gräs och anlägga en ny rabatt. Sen är vi nog nöjda för ett tag. Om ett par år hoppas vi få råd att även bygga oss ett uterum på gamla altandelen och även ett spabad någon gång i framtiden. Ljuvligt. Allt blir såååå bra.
 
Annars har jag tyvärr känt mig ur balans de senaste dagarna. Vet för en gångs skull precis vad det är som får mig att känna som jag gör. Men känner att jag inte riktigt kan prata med någon om det och inte heller skriva om det. Ibland tycker jag annars det skrivna ordet är lättare att använda. Det är flera olika saker som inverkar och gör mig riktigt nere. Känner inte alls igen mig själv. Jag hoppas det vänder snart. Det var iaf skönt att få komma hem idag och ta av överdraget på poolen och se barnen bada medan jag gick omkring med kameran och "lekte". Gav mig ny energi och en av sakerna som fick mig ur balans idag på em känns genast som en bagatell. Iaf tills nästa gång det blir dags igen.


Elin Caeasr

Jag förstår att ni måste vara jättenöjda!

Vad gör ni helgen 27-28 augusti? I och med Söderköpings gästabud tänkte vi passa på att åka upp och hälsa på Pärs föräldrar och få en liten weekend på hotell hela familjen. Jag vill verkligen jättegärna träffa er om ni kan och vill. Stor kram

2016-06-05 / 23:18:16
BLOGG: http://arvegil.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback