Fotografering av såpbubblor i kylan!

 
 

För ett tag sen följde både kamera och såpbubblor med ut i kylan. Jag hade fått tips om att fotografera såpbubblor som fryste till is i kylan och skapade magiska bilder. Hur svårt kan det vara tänkte jag. Men tji fick jag! Det visade sig inte vara det enklaste. Bubbla efter bubbla sprack eller så blåste det för mycket så de försvann iväg sin kos och när isen började bildas i dem föll de till marken och sprack, lååångt bort från där jag var. Dessutom blev fingrarna som isbitar rätt fort trots att jag hade tjocka skidhandskar på mig. Så upplevelsen blev inte alls som jag tänkt mig och inte resultatet heller, även om jag faktiskt lyckats få till två hela bubblor att fotografera och en flygande. Nästa gång får det bli ett sugrör och göra mindre bubblor och så beställer jag vindfritt. För jo, testa igen det måste jag nog.

Annars då! Jo det är jobb, studier och vardag och bloggen blir tyvärr bortglömd. Funderar ofta på om jag verkligen ska ha den kvar, men samtidigt vill jag ju visa mina bilder, inte bara ha dem liggandes på datorn. Men jag funderar väl vidare så får vi se vad som sker. Kanske är det inte så många som är kvar iaf då jag aldrig är ute på internet längre och varken kikar in i andra bloggar eller uppdaterar min egna särskilt bra, förlåt! Vet ju att några av er skriver en kommentar ibland och det är jag tacksam för, stor kram till er <3. Annars undrar jag hur många som fortfarande läser bloggen och vill att jag fortsätter dela med mig av bilderna, skriv gärna en kommentar så vet jag.
 
Veckan har annars gått till sjukdom. Lilltjejen började med feber i måndags och slutade med en öroninflammation där trumhinnan sprack sönder inatt eller under dagen idag. Jag la mig själv i onsdags em/kväll med feber och hosta jag med och är fortfarande sjuk, men febern har börjat ge med sig nu iaf, men genom förkyld och hosta fortfarande.
 
 
 
 
 
 
 
 


Lena

Åh, vilka läckra bilder!
Kram

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2016-01-23 / 15:12:22
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.se
Ann-Ki

Jag såg en annan bloggare som också hade fotograferat såpbubblor i vinterkylan. Det är på snudd magiskt på ett fantastiskt sätt som hämtat ifrån sagans värld när man kan fånga detta med sin kamera och frysa tiden med ett vackert foto.

Jag har också tappat farten när det gäller bloggandet. Men det finns en rimlig anledning till mitt avbrott, men jag hoppas att jag snart får mer fart i mitt skrivande, för jag har en del att berätta. Jag tycker absolut att du ska ha kvar din blogg. Det som du redan har publicerat finns att återgå att läsa och titta på dina foto. Jag gör det ibland, för dina foto är så otroligt fina att beskåda. Skriv och publicera dina foto när du har lust och ork, utan att känna press. Det är bara du som mår dåligt om du ska tvinga dig själv till att underhålla dina följare/besökare. Men visst kan man få undra ibland om det finns intresse när det blir glest med kommentarerna. Det är ju gensvaret ifrån ens följare som ger en mer lust att vilja fortsätta. Men vissa skriver och publicerar foto/bilder bara för att dom vill få ut det och bryr sig inte så mycket om vad andra tycker.

Tänk dig... in i framtiden någon gång att du går tillbaka till din blogg och läser och tittar på dina foto som du har publicerat under åren... då kommer du nog att upptäcka en sak och det är din utveckling när det gäller fotografering men också som ett fotoalbum som dina nära och kära och andra har tillgång till att titta på.

Hoppas du snart få må bättre och krya på dig kära vän1
KRAM


Svar: Ja bloggen får finnas kvar, där finns för mycket skrivet som jag vill kunna gå tillbaka till. Men frågan är om jag ska ha den fortsatt öppen eller låst? Ja vi får se jag har fortfarande inte bestämt mig. Men så länge så fortsätter jag som jag gör nu. Publicerar ibland när lusten faller på.
Lottiz Törnqvist

2016-01-23 / 16:36:54
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Theresa

Å vilka fina foton!
Är också sällan och läser och kommenterar eller bloggar själv, går lite i perioder... Men tycker ett är hemskt kul att se dina underbara foton de gånger jag kikar in här! 😊 Så lägg ut om du känner för det, vi är nog flera som gärna tittar på dina fina foton! ❤ Kram

Svar: Tack, jag fortsätter som jag gör ett tag till så får vi se hur det slutar när jag väl vet vad jag vill och om det är nu eller om flera år ;-)
Lottiz Törnqvist

2016-01-24 / 20:54:55
BLOGG: http://mammaT.blogg.se
Margareta W

Tack för att du fortsätter att visa dina bilder det inspirerar!

Svar: Kul att det inspirerar :-D
Lottiz Törnqvist

2016-01-25 / 17:11:50
Camilla

Vackra bilder! På sonens skola blåste de såpbubblor i kylan, såg ut som en riktig utmaning :D

Svar: Ja det var inte helt lätt, men nytt försök nästa vinter.
Lottiz Törnqvist

2016-01-31 / 19:30:11
BLOGG: http://radhuslivet.blogg.se
Sandra

Superfina bilder! :-)
Kram

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2016-02-10 / 12:02:15
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Kul att fota såpbubblor i kylan, det måste jag testa någon gång :)

Svar: Tycker jag absolut du ska göra. Jag hittade andra bubblor jag ska prova med nästa gång.
Lottiz Törnqvist

2016-03-05 / 20:08:38
BLOGG: http://blogg.anniesfotografier.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback