Fotografering av såpbubblor i kylan!

 
 

För ett tag sen följde både kamera och såpbubblor med ut i kylan. Jag hade fått tips om att fotografera såpbubblor som fryste till is i kylan och skapade magiska bilder. Hur svårt kan det vara tänkte jag. Men tji fick jag! Det visade sig inte vara det enklaste. Bubbla efter bubbla sprack eller så blåste det för mycket så de försvann iväg sin kos och när isen började bildas i dem föll de till marken och sprack, lååångt bort från där jag var. Dessutom blev fingrarna som isbitar rätt fort trots att jag hade tjocka skidhandskar på mig. Så upplevelsen blev inte alls som jag tänkt mig och inte resultatet heller, även om jag faktiskt lyckats få till två hela bubblor att fotografera och en flygande. Nästa gång får det bli ett sugrör och göra mindre bubblor och så beställer jag vindfritt. För jo, testa igen det måste jag nog.

Annars då! Jo det är jobb, studier och vardag och bloggen blir tyvärr bortglömd. Funderar ofta på om jag verkligen ska ha den kvar, men samtidigt vill jag ju visa mina bilder, inte bara ha dem liggandes på datorn. Men jag funderar väl vidare så får vi se vad som sker. Kanske är det inte så många som är kvar iaf då jag aldrig är ute på internet längre och varken kikar in i andra bloggar eller uppdaterar min egna särskilt bra, förlåt! Vet ju att några av er skriver en kommentar ibland och det är jag tacksam för, stor kram till er <3. Annars undrar jag hur många som fortfarande läser bloggen och vill att jag fortsätter dela med mig av bilderna, skriv gärna en kommentar så vet jag.
 
Veckan har annars gått till sjukdom. Lilltjejen började med feber i måndags och slutade med en öroninflammation där trumhinnan sprack sönder inatt eller under dagen idag. Jag la mig själv i onsdags em/kväll med feber och hosta jag med och är fortfarande sjuk, men febern har börjat ge med sig nu iaf, men genom förkyld och hosta fortfarande.