Här är jag mitt bland julstök!

 
 

Alltså denna stackars blogg har totalt glömts bort. Inte så att jag har glömt bort den utan för att jag har haft så mycket denna höst att jag inte hunnit med den. Det har varit skola, praktik, jobb och jag har känt hur jag sakta men säkert fått mer o mer symtom på utbrändhet. Som tur är känner jag mig redan starkare igen, även om den envisa hjärtklappningen finns kvar så är jag på väg tillbaka.
 
Tyvärr har den kaotiska hösten inneburit att jag inte hunnit med nära och kära och jag har knappt träffat någon utanför jobb/skola/familj denna höst. Om mindre hört av mig, förlåt <3. Också glömt saker så jag får hoppas inte något viktigt är bortglömt eller någon känner sig åsidosatt. Verkligen inte min mening i så fall. Orken återvänder sakta, men säkert, men en så länge ligger fortfarande fokus på mig själv och familjen och jag har helt enkelt inte orkat styra upp något denna höst och vinter. Men jag lovar ni alla finns i mina tankar <3. Liiiite bortglömd känner jag mig dock också :-(. Knappt någon har hört av sig till mig heller och frågat hur det är eller stöttat mig genom denna tid. Är iaf glad för de få som faktiskt stöttat mig och gjort nåt för att jag ska orka. Även de små sakerna räknas som en kram eller liten "styrketext" på facebook. Tusen tack till er alla jag hoppas ni vet vilka ni är <3. Och ett extra stort tack till C och M som bjöd över oss till Halloween. Den enda dagen sedan min poolfest i somras som jag faktiskt träffat nån av mina vänner. Den kvällen kom så himla lägligt och gjorde att jag fick den där extra skjutsen att orka lite till, kanske var den rent av avgörande.
 
Hur som helst idag är jag aktiv i bloggen och jag kan redan nu säga att det kommer fortsätta vara glest med inlägg här, men förhoppningen finns att både kameran och bloggen ska få jobba i framtiden, bara jag blir klar med studierna och får mera tid över. Har även några sparade utkast liggandes som väntar på att publiceras, men de kommer när de kommer helt enkelt ;-).
 
Idag har vi iaf myst här hemma med julstök. I stereon har julmusik ljudat och ute har snö fallit så hela marken blivit vit. Julstöket har bestått av julgranspyntande och efter det blev det bygga och dekorera pepparkakshus. Barnen har förstås gjort det mesta som alltid, så härligt att se deras iver och glädje. Igår inköptes de flesta julklapparna och slogs in och idag har äntligen julkänslorna börjat spira. Inte långt kvar till jul nu.
 
Jag önskar er alla en toppen fin advent och hoppas ni alla mår bra <3. Ni får jätte gärna skriva en rad och uppdatera mig om hur det är med er, kanske hänt nåt roligt som ni kan dela med er om :-D


Elin

Kul att se något i bloggen!! Här avlöser sjukorna varandra framför för lilla Jonathan som nu har dubbelsidig öroninflammation efter magsjuka och förkylning.

Annars ser vi fram emot en härlig julafton imorgon tillsammans med mamma och hennes man. Jag har pausat min blogg men kommer återuppta den nu i vår är tanken. Stor kram till er alla!

2016-12-23 / 22:13:53
Åke

Åh så tråkigt att läsa. Ta nu den tid du behöver för att återhämta dig. Var noga med dig själv. Sköt om dig 👍 NOGA också 👌

2016-12-27 / 17:59:47
BLOGG: http://www.nacka144.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback