Ett magiskt möte med nyfikna rävar

 
 
 
En av de mest häftigaste sakerna jag varit med om var när jag förra veckan stötte på ett gäng vilda, men väldigt nyfikna rävar. Först såg vi en räv som höll på nere vid vattenkanten. Jag tänkte att jag skule smyga fram och fotografera den eftersom det var just det jag höll på med, fotografera så passade det ju ypperligt att jag stötte på räven precis där och då.
 
Till min förvåning sprang inte räven iväg utan istället var han lika nyfiken han och kom närmare och närmare. Lite rädd blev han emellanåt, men bara man satt stilla så vågade han sig fram. Mitt hjärta dunkade rätt hårt, rävar kan väl inte anfalla en? Det tog ett tag innan jag insåg att rävar inte alls var ute efter att anfalla människor utan han var mer nyfiken på om vi hade något ätbart med oss. När den första räven sprang iväg fick vi syn på fyra rävar till som lekte lite längre bort. Vi gick dit och satte oss och just då kom en av rävarna fram till mig och bet i min sko. Jag hade sådan tur att jag filmade det hela, klippet ligger på instagram, lottizdays heter jag där.
 
Kameran gick varm och jag njuter av alla bilder jag fått. Det här kan inte hända särskilt ofta och jag har svårt att tro att jag kommer vara med om något liknande igen. När jag tänker på händelsen har jag så svårt att förstå hur någon (jägare) ens funderar på att skjuta dessa små liv. De har tankar, livslust, kärlek och samma nyfikenhet som oss människor. Naturen är verkligen ett underverk och att komma naturen så nära som jag gjorde just där och då är magiskt.
 
Är jätte nyfiken på att höra om någon mer fått uppleva samma sak. Berätta gärna :-D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


FRÖKENTV

aaw

2016-08-01 / 20:37:49
BLOGG: http://frokentv.se
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

gud va fina bilder och vilken upplevelse

Svar: Ja det var verkligen en fantastisk upplevelse. Tack ❤
Lottiz Törnqvist

2016-08-01 / 20:48:36
BLOGG: http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
Ann-Ki

Vilken upplevelse du har fått skåda och vilka fantastiska foto du har som minne efter detta. Det är sant att rävar är intelligenta varelser (så som många andra djur) och att nyfikenheten tar över för att dom är hungriga och vågar lita på människor är underbart för oss att se och känna. Har en del intressanta berättelser om just rävar och deras påhitt, men det blir för mycket text att skriva om här. Själv har jag bara upplevt att se en räv på lite avstånd på en av alla mina resor.

2016-08-02 / 06:53:56
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
JUNITJEJ

Wow, så vackra bilder!
Det måste vara hur häftigt som helst att komma när en räv på det viset.

2016-08-02 / 19:42:51
BLOGG: http://www.junitjejen.se
S e r e n a

Wow! Vilka bilder alltså. Helt otroligt!

2016-08-02 / 20:31:02
BLOGG: http://serenafelicia.blogg.se
Cissi

Vilken grej! Vad häftigt och vilka bilder!

sv. vi har varit 1 vecka på Mallorca, Alcudia. Så skönt

2016-08-05 / 20:12:01
BLOGG: http://nastanperfekt.blo.gg

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback