Tiden, värken och vinbär.


Tiden springer fram och jag har svårt att begripa det. Jag jobbar, pluggar, hämtar barn, lagar mat och av den lilla tiden som blir över försöker jag göra sånt som jag tycker om, men oftast har jag så liten ork att jag slänger mig på soffan och tittar på någon serie innan jag kryper i säng.
 
Den värsta tiden för min kropp är här. Jag ser sambanden allt mer. Värken kommer som ett brev på posten när det blir kyligare ute. Det värker i mina leder, nacken, skuldrorna, benen, knäna. Ja det värker lite här och var och det tar så enormt på krafterna och orken när värken tilltar. Värktabletter har jag provat men det hjälper inte. Det enda som hjälper är värme. Konstigt att man inte kan hitta något fel på mig när kroppen beter sig som den gör. Trots allt överlever jag värken, det som är värst är energin som försvinner, att jag inte orkar och ständigt går med trötta ögon. Det syns inte, det märks inte och det känns som jag bara inbillar mig.
 
Fotograferingen har blivit lidande senaste tiden. Jag vill, men jag hinner inte riktigt med. Men dessa bilder tog jag i slutet av sommaren. När jag skördat mina vinbär och för första gången gjort egen hemgjord saft, så god. Vinbärssaft med vaniljsmak. Ett ganska enkelt recept som jag fick fram bara jag googlade och dessutom gick det snabbt att göra.
 
 
 
 
 
 


ɑ n n i k ɑ

Mums :)

2015-09-09 / 19:35:31
BLOGG: http://blogofphoto.webblogg.se
Elin Caesar

Så gott med egen vinbärssaft. Vi brukar få laddingar av pappas fru. Slånbär är också gott att göra saft på. Så tröttsamt och jobbigt med värken. Hoppas att de sommarglimtarna som tittar fram emellan molnen gör gott för din ork! Kram

2015-09-10 / 17:47:09
BLOGG: http://arvegil.blogg.se
Ann-Ki

Kära Lottiz, det gör ont i mig att läsa hur ont du har och att "tiden inte räcker till". Får en liten känsla av att du är smått utmattad. Att läkarna inte hittar något fysiskt "fel" på dig är kanske inte underligt. Stress och alla plikter man kan ha när man lever ett liv med stor familj, trädgård och ett jobb... sliter på en och då menar jag psykiskt. Vårt psyke har en stor inverkan/påverkan på våra kroppar. Mitt råd till dig är att försöka se på din smärta med andra ögon, inte enbart fysiskt. Ställ dig själv vissa frågor. "Jag vill veta vad jag vill", är en svår fråga. Men när du finner ditt svar, så kommer saker och ting förändras. Jag har även tidigare nämnt för dig om homeopati och jag rekommenderar det ännu en gång till. Har du frågor kring detta är du hjärtligt välkommen att skriva till min privata e-post. Jag stöttar dig gärna. Du ska inte, aldrig acceptera att du mår så här dåligt och har ständigt ont. Vissa människor ser till slut sin smärta som en del av deras "jag" och kämpar varje dag och det är kostsamt för alla. Våra liv är här och nu och det vi gör idag tar vi med oss in i vår framtid. Du är den viktigaste personen i ditt liv och det ska du alltid ha i åtankar i din vardag. Tusen kramar till fina dig!

2015-09-17 / 08:38:29
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback