Mammamingel 2015


Oj vilken helg jag haft. Fullspäckad och helt underbar. Enda nackdelen är att jag inte känner att jag varit ledig tillräckligt. Vill gärna vara ledig en dag till från jobbet, ingen lust alls att jobba imorgon.
 
Hur som igår var jag på mammamingel från morgon till kväll. Ett super härligt event där jag träffade många härliga personer. Och roligast hade jag nog allra mest vid trerätters middagen. Vilket sällskap. Skrattade så vi fick ont i magmusklerna. Och Sanna och Christina från Norrköping event och PR hade gjort ett bra jobb. Som vanligt fick vi också med oss hem en fullspäckad goodiebag. Enda tråkiga var att det drog ut på tiden och jag missade en tavelram som alla tydligen fick i slutet. Lite trist när jag inte fick med den också :-(.
Vinster fanns det i mängder också, men där var inte turen med mig särskilt bra. Eller jag vann lite grann, men inget som jag ville ha. Vad ska jag göra med ett paket blöjor i storlek 4-9kg t ex, haha. Men, men man kan inte ha turen med sig jämt.
 
Idag har jag istället hunnit med redigering av bilder, fotografering i det gröna och cirkus med ena sonen. Hade turen att träffa en av gårdagens nya bekantskaper där också. Jätte roligt att få se hennes familj. Verkar vara lika härliga som mor sin.
 
Nej nu ska jag sussa. Datorn är lite bökig just nu då jag inte har någon skärm på bärbara och sitter med en kopplad skärm till den. Inte det mest optimala. Det gör att jag gärna inte sitter vid datorn, men när jag väl tar upp den vill jag göra klart så mycket som möjligt och det resulterade i en sen kväll. Hoppas jag orkar upp imorgon ;-)
 
Bjuder på en bildbomb från dagen igår.
 
 
Hoppas ni alla mår bra och haft en skön helg.


nathalié - mamma till charlie

åh vad roligt =))

Svar: Ja det hade vi verkligen. Nästa år kanske du vill komma också? Vore kul att ses :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-25 / 07:33:38
BLOGG: http://livetomyarp.com
Ann-Ki

Ja du... vad gör man med ett par blöjor? Ger bort dom till någon behövande är nog en bra idé. Härliga foto på många glada ansikten och jag känner inte igen en enda, bara hon som står och gömmer sig bakom kameran.

Svar: Jag har fortfarande kvar dem, tanken slog mig att ge dem till någon via jobbet, vi möter ju emellanåt utsatta familjer. Får se om jag stöter på någon.
Lottiz Törnqvist

2015-05-25 / 10:16:48
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Fotograf Yohanna - Fotograf i Hälsingland

Åh vad roligt det såg ut! :)

Svar: Det var super skoj :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-29 / 15:53:51
BLOGG: http://yohannafotograferar.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback