Kasta pengar i sjön!

 
Jippi för löning, men usch för räkningar. Man hinner bara få in pegarna på kontot sen är allt slut igen. Känns som man slängt ned alla pengar i sjön på inget alls. Men japp vi klarar oss och det är huvudsaken. Har det ju rätt bra ändå om man jämför mot många andra. Men vi sliter för varje krona ska gudarna veta. 
 
Tycker ni att det är svårt att få pengarna att räcka till eller har ni några bra spartips dela med er vetja!  


Ann-Ki

Varje månad dagen innan nya slantar ramlar in på mitt konto, ser jag om något är kvar på kontot. Om det så bara är 50:- kvar på kontot för jag över dessa till mitt sparkonto. De små slantarna blir till slut en större summa som jag kan använda till att unna mig något extra då och då. Annars för övrigt är det lika med noll, plus minus och vips så är alla pengarna förbrukade på räkningar och mat. I mitt fall har jag även en hund som kostar en hel del att ha i min tillvaro. Men det har jag ju valt själv, men inte att han ska behöva fara iväg till veterinären och räkningarna på djursjukhuset är ibland skyhöga. Ekonomi är oftast som att lägga ett pussel, alla bitarna bör falla på plats och det kan vara något knepigt att få det hela att fungera. Som sagt, det beror väl på vad för sorts liv man väljer att leva, vad för standard man önskar av sin tillvaro. Ofta får man prioritera den ena före det andra.

Svar: Det var smart spartips. Och visst får man göra prioriteringar. Men pengar skulle underlätta en hel del. Vi har ju valt en hög boendestandard och den äter upp det mesta av vår ekonomi tyvärr. Men jag trivs så mycket bättre så här en vad jag någonsin har känt förut där jag bott.
Lottiz Törnqvist

2015-05-26 / 12:50:03
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
ɑ n n i k ɑ

Cool bild :)

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-26 / 14:58:37
BLOGG: http://blogofphoto.webblogg.se
Petra

Kämpar och sliter här också. En klassisk sak är ju att verkligen göra maten från grunden. En annan att handla så billigt som möjligt. Hitta megafynd.se som säljer hushållsprodukter och så jättebilligt. Och Tradera! En guldgruva.

Svar: Tack för tips. Jag kan spara in mycket på maten, men har valt en matkasse för att det sparar tid som är värdefullt till annat. Antar att det får vara så medan barnen är små. Annars köper jag mycket begagnat osv så sparar in på andra sätt.
Lottiz Törnqvist

2015-05-29 / 13:54:35
BLOGG: http://www.megafynd.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback