Bob Marleys Minneskonsert 2015

 
 
 
Vilken dag vi hade igår. Helt underbar. Först familjefest på Bob Marleys Minneskonsert som hålls varje år i vår lilla by. Vädret var perfekt med solsken och värme, bra musik, massor av folk, härliga vänner och härlig stämning. Bilder blev det som vanligt massor utav.
 
När klockan slog 19 och efter vi lämnat av barnen hemma med min underbara mamma och min fina bror med sambo så begav vi oss vidare till ett par vänner där vi var inbjudna på 40 årsfest och även där blev det härlig stämning med grillning, dans och en del drinkar. Mycket trevligt.
 
Idag försöker jag hantera sviterna av gårddagen, är rätt så trött, lite lätt illamående av en mage som är lite orolig och så huvudvärk. Det kallas visst nåt, men ja, ja det är det värt att få ibland för jag lever fortfarande på en mycket lyckad dag tillsammans med familj och vänner. Trots att jag inte är på topp idag så har jag ändå mäktat med en bebisfotografering. Och även det är otroligt uppskattat och roligt. Framförallt när det är personer som jag fotograferat förut och som kommer åter. Det blir man glad av :-D
 
A och O är jag väldigt nöjd med helgen, nu ska jag väl överleva att jobba min allra sista jobbhelg på ett par veckor nästa helg ;-). Tusen tack alla inblandade för gårddagen.
 
 

Denna rasta man som även är på bilden ovan diggade jag otroligt mycket. Super härlig stil som fick upp stämningen otroligt mycket.
 
 

Min fina man <3

Lite ansiktsmålning för barnen med resultat enligt nedan.
 
 
 

Lite försäljning i dagens tema :-)
 
 
 
 
 
 
 

Picknick i det gröna.
 
 
 


nathalié - mamma till charlie

åh vad roligt! sånt här anordnas aldrig i denna byn.

Svar: Ja det är verkligen uppskattat :-D
Lottiz Törnqvist

2015-05-10 / 21:01:04
BLOGG: http://livetomyarp.com

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback