Morsdag, ny dator och en hel del fotograferingar!

 
 
Oj vad tiden springer fram. Bloggen har fått lite uppmärksamhet senaste tiden och det har även ni kära läsare. Var flera veckor sen jag besökte er tillbaka ju. Ni undrar nog vart jag tagit vägen för detta är ju inte alls likt mig. Men ja livet pågår utanför internetvärlden också och jag har helt enkelt inte hunnit med varken blogg eller annat på internet. Allt blev ju så mycket krångligare att ta fram datorn när min dator gick sönder och jag nu får bygga ihop en tillfällig lösning med en egen skärm vid sidan av den bärbara. Men jag är oerhört tacksam för er som fortsätter hänga kvar, det betyder jätte mycket, så glad för er alla jag lärt känna via bloggen och som fortsätter visa intresse och inte lämnar bloggen. Ser er som mina internetvänner :-D
 
Nu har jag iaf beställt en ny dator som kommer underlätta för mig så jag hoppas jag blir nöjd med den och kanske väcker den blogglusten åter igen.
 
I övrigt har jag haft fullt upp med fotograferingar. Bland annat denna ovan som skulle bli en morsdagpresent idag till deras mamma. Super kul att få vara med och göra en morsdag present till någon och syskonpar är alltid roligt att få fotografera. Har en till på gång att redigera fast en yngre syskonskara som ni ska få se sen. Utomhus dessutom, jag älskar utomhus fotografering.
 
Hur som helst hoppas jag ni haft en fin helg och bra morsdag. Vi har haft en fullspäckad helg och firat lite morsdag, konfirmation och kikat på husvagn bland annat. Tiden har gått så fort att det känns rätt tråkigt att den redan är slut, var jag verkligen ledig något? Som tur är har jag en extra dag ledigt imorgon från jobbet så jag hinner städa av lite här hemma innan andra jobbet kallar.