Kaniner!

 
Våra Ninisar gillar våren. När det är varmare utomhus och vi är hemma får de springa fritt i trädgården.
 
Ellie, den svarta kaninen är inte så rädd av sig så hon stannar oftast i närheten. Visst lite utforskar hon, men det är lätt att få fatt i henne igen om man skulle behöva. Henne får man bära in i buren igen för hon älskar att vara utomhus. Hon är också mycket lättare att fotografera då det går att locka på henne lite utan att hon ska bli rädd och byta håll. Blir hon rädd visar hon det tydligt genom att stampa med foten i marken och sen springa iväg och gömma sig.
 
 
 
 

Ludde däremot, vår beiga kanin han är en liten fegis. Fast han är o andra sidan mycket lättare att ha i famnen liggandes på rygg så man kan klia honom på magen. Han gillar också att vara ute, men är mera reserverad. Och han skuttar mycket snabbare en Ellie så det gäller att vara med så han inte rymmer. När man vill ha honom tillbaka i buren vet han precis vad som gäller och springer bort till den själv även om den inte är inom synhåll så vet han vart han ska. Rätt fascinerade. Tror dem förstår mer en vad man tror och Ludde är tydlig med att visa vad han inte tycker om och hur han ska göra för att undvika det han inte vill. Smart kanin skulle jag säga.
 
Hoppas ni alla njuter av helgen och tusen tack till alla kommentarer om mina nyckelpigebilder. Alltid kul när blogg.se vill visa fram mina inlägg :-D


Anonym

Man skall aldrig underskatta djurens förmågor och visst kan vi människor bli överraskade över hur kloka dom är. Alla levande varelser är individer och fungerar på sitt eget lilla sätt. Underbara foto på söta och gulliga kaniner. Dina nyckelpig-foto var nåt alldeles extra, just för att det är så pyttesmå djur som du lyckats fånga på nära håll. Jag delade ett av nyckelpig-fotona på Printerest, hoppas det var okej.

Svar: Ja det är det som är så roligt med macro av insekter att de små djuren syns så mycket tydligare, smått blir stort. Tänker hur annorlunda världen måste se ut genom deras perspektiv. Det var okej om du delade bara det står att det är min bild :-D
Lottiz Törnqvist

2015-03-28 / 21:33:33
Ann-Ki

Det var jag som kommenterade här ovan, något gick snett, därför blev det anonymt.

2015-03-28 / 21:34:38
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Helen

Vilka duktiga kaniner som kommer tillbaka när dom springer fritt. Våra är ute året om och får även gå ut i en hage men just nu är det så lerigt. Dom väntar på att få en massa mumsigt gräs att äta.
Kram

Svar: Våre är också utomhus året runt, men är oftast i sin bur och så får de vara i en hage om vi inte kan ha uppsikt precis hela tiden, men är ute på tomten. Men om vi är med bara dem får de springa fritt och de stannar i närheten varje gång, rätt skönt.
Lottiz Törnqvist

2015-03-29 / 08:32:29
BLOGG: http://stenstromsbloggeria.blogspot.se/
ɑ n n i k ɑ

Söta :D Själv så har jag också min kanin ute och springa på gården, hon skulle aldrig sticka iväg då hon känner sig som tryggast i sin bur. Men hon älskar att få komma ut och springa och går in tillbaka till sin bur själv då hon vill vila :)

Svar: Skönt med kaniner som är trygga med att vara i närheten av sin bur så man kan släppa dem lite och låta dem utforska sin närmiljö.
Lottiz Törnqvist

2015-03-29 / 14:52:54
BLOGG: http://blogofphoto.webblogg.se
Lena

Så söta! Jättefina bilder.
Tror Ludde tar priset....så söt!
Kram Lena

Svar: Hehe ja han är den kanin jag tänkte skulle vara med mest på bild, men han är också den som gärna vänder sig ifrån så inte alltid lätt att fota honom. Men visst är han fin vår Ludde.
Lottiz Törnqvist

2015-03-30 / 13:13:25
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.se
Becka

Åh så söta!

Svar: Ja det är de verkligen våra ninisar :-D
Lottiz Törnqvist

2015-03-31 / 13:12:31
BLOGG: http://photos-by-becka.bloggo.nu
Nathalie

Sötisar!

Svar: Javisst är dem :-D
Lottiz Törnqvist

2015-03-31 / 20:23:04
BLOGG: http://livetomyarp.com
Koffe - fotoblogg

Haha aw så söta och gosiga. Nästan så att man vill ha en, synd bara att man är allargisk.

Svar: Men oh vad typiskt att du är allergisk.
Lottiz Törnqvist

2015-04-04 / 15:36:48
BLOGG: http://fotokoffe.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback