Loppi blogbag Skönhet och Hälsa

 
Fått hem en ny underbar loppi blogbag, skönhet och hälsa. Verkligen uppskattat. Innehållet kom väl till användning. Tusen tack Loppi.
 
 
Ekologiska mini riskakor med choklad från Friggs. Uppskattat av liten som stor. Den enda som inte gillade dem var den yngsta, men mer över till oss andra då ;-). Jag fick dock nöja mig med en för sen åt barnen upp resten. Istället fick jag ha mitt te ifred med solljus, också den från Friggs. Smakar friskt och gott, lite tropisk smak och det bästa att den även innehåller D-vitamin.
 
Bio Oil är en hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att ta bort ärr, bristningar och ojämn hudton. Jag har inte sett resultatet ännu, men den känns lenande och luktar dessutom super gott.
 

Något annat som verkligen luktade gott var denna underbara parfym från Yves Rocher. En ny favorit att ha på sig. Yves Rocher hade även en mascara som också var kanon.
 
Annat som fanns i blogbagen var ett presentkort på trosor från Pierre Robert. Har dock inte kunnat beställa dessa ännu då deras hemsida bara stannar och man kommer inte vidare. Vet inte om det är mitt bredband, högt tryck på sidan eller bara något fel. Har tyvärr inte lyckats få tag på något mail till dem heller då sidan bara hakar upp sig så fort jag går in på den så någon utvärdering av dessa kan jag tyvärr inte lämna ännu. Få se om och när jag lyckas så får ni det i efterhand.
 
Det låg även med vaginaltabletter Active Balans från RFSU som man tar för att förebygga infektioner. Jag har testat dem en gång förut och fick då en svampinfektion av det så jag tänker inte prova igen, utan dessa gav jag bort till någon annan som fick prova då det inte var något för mig. Nog det enda i blogbagen som jag inte föll för pga. tidigare erfarenheter. Annars var det en super bra blogbag och jag är så tacksam att jag fått äran att prova dessa saker.