Melodifestivalen är tråkig....................


Halshugg mig inte nu, men Melodifestvalen är tråkig, eller rättare sagt delfinalerna är super tråkiga. Ändå är det just melodifestivalen som står igång här hemma varje lördag just nu! Barnen vägrar se något annat! Deprimerande tycker jag! Tur att datorn finns!
 
Varför jag tycker det är så tråkigt är för att jag är så less på alla dåliga bidrag. Brukar räcka med att lyssna på finalen för mig och eurovision då får man förhoppningsvis höra de bästa låtarna. Har alltid varit så här för mig och jag riktigt längtar tills allt är över vilket det precis är. SKÖNT!
 
Förresten på tal om något helt annat! Vad roligt att jag fått så mycket respons på mina frukostbullar. Kul att många gillade receptet :-D
 
Hoppas ni njuter av helgen annars! Nu ska jag se skräck! Nåt som är bra mycket roligare att titta på en dåliga låtar!


Ann-Ki

Tror inte folk kommer att halshugga dig för din åsikt om "musik". Själv ser jag inte på spektaklet, så jag vet icke ett barr. Lika bra kanske! Inlägget om dina bullar/receptet var som reklam inne i blogg.se editorn, då får man oftast fler besökare och de flesta kommenterar nog också. Många kvinnor som bloggar (kanske även män) som har familj med småbarn är tacksamma över alla fina och goda tips, tror jag. Vissa inlägg får mer uppmärksamhet än andra, i det största perspektivet är vi nog ganska lika... Jag tittade på det inläggen, men jag har för mig att jag glömde kommentera, annat kom i mellan. Sen är jag inte så bakande mer nu för tiden. Barnen blev vuxna och flög sin väg och här sitter jag själv i min boning. Jag äter inget bröd i heller, så det baket är i min tillvaro onödig. Jag tycker du är fantastisk både som människa och mamma och än en gång, din blogg gör mig glad!

Svar: Jo jag vet att bullarna hamnade där, super kul :-D Ingen fara att du inte kommenterar varje gång. Jag har ju blivit dålig på det med nu och bloggen får allt mindre tid. Tar lång tid innan jag svarar på kommentarer eller bloggar. Kanske en period nu bara vi får se. Bloggar när jag har lust, kan inte pressa fram sånt då blir det inget bra.Tack för de sista fina orden, blev varm inom mig <3.
Lottiz Törnqvist

2015-03-01 / 07:53:11
Helen

Jag tycker melodifestivalen är dålig om man tänker just melodifestival ( som jag förut gjort) . Men alla omgångar känns ganska uppgjorda innan vilka som ska gå vidare. Och jag tänker nuförtiden att det är ett program där olika musik får komma fram, yngre band som får chansen att visa upp sig osv. Och tänker man så blir det ett bra program. Sedan är själva melodifestivalen tråkig för det är aldrig den jag gillar som går vidare :)
Kram

Svar: Jag tycker det räcker att se finalen. I helgen var det andra chansen och eftersom jag är tvingad att lyssna måste jag säga att de bästa låtarna verkade i år ha funnits där ;-)
Lottiz Törnqvist

2015-03-01 / 08:25:04
BLOGG: http://stenstromsbloggeria.blogspot.se/
nathalie - mamma till charlie

har inte titttat på mello sen jag var 12.. 16år sedan haha.jag har noll koll hihi

Svar: Skönt det, började inte titta heller, du missar inget.
Lottiz Törnqvist

2015-03-01 / 10:18:49
BLOGG: http://livetomyarp.com
Joanna- Journalist och föreläsare med Autism

de blir bara sämre och sämre

Svar: Ja, men barnen blir mer och mer intresserade och vill se ;-)
Lottiz Törnqvist

2015-03-01 / 14:54:17
BLOGG: http://domkallarmighannes.com
Lina

jag brukar va en riktig melodifestivalföljare. Men de senaste åren och det vart riktigt usla bidrag och i år tar nog priset. Nej jag kommer nog bojkotta detta spektakel framöver.

Svar: Ja om man kunde bojkotta det, men här tvingas man att kika för barnens skull. Finalen sen kan dock vara skoj att se.
Lottiz Törnqvist

2015-03-02 / 10:50:42
BLOGG: http://mizzlina.blogg.se
Camilla

Sitter och tittar då sonen vill. Snacka om segt och utdraget. Skippa delfinalerna! Eller ha bara två delfinaler om de nu måste vara kvar. Blir så drygt med 4 delfinaler + andra chansen...aaaahhh....!

Svar: Ja det tar aldrig slut. Finalen räcker gott för mig.
Lottiz Törnqvist

2015-03-02 / 14:50:51
BLOGG: http://radhuslivet.blogg.se
Anonym

Ja, melodifestivalen har blivit tråkig!!!!! Det räcker liksom med EN gång och så Eurovision. Hade betydligt trevligare på Gräddegården i lördags!
Ha det så bra!
Kram Lena

Svar: Ja en gång är mer en nog.
Lottiz Törnqvist

2015-03-02 / 17:55:41

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback