Körsbär, studera och flyt!

 
 

Bloggen blir allt mer bortprioriterad känner jag och inläggen glesar sig. Livet kommer emellan och det är så mycket förändringar som sker i mitt liv just nu att jag har svårt att få tiden att räcka till. Eller ärligt talat prioriterar jag annorlunda och andra saker har dykt upp som är viktiga inför framtiden. Men fotograferingen fortsätter för det är ju en del av min hobby och jag älskar det. Så bilder det har jag massor och de bara ligger där och vill bli visade, men så tar det ändå flera dagar innan jag sätter mig här. Däremot har det blivit mindre fotograferingsjobb, men det har sina orsaker det med. Men bilder från vardagen är inte fel det heller, tänk så mycket minnen jag skapar inför framtiden. Som dessa bilder. När vi hade våra allra första körsbär i vårat körbärsträd. Eller ja inte första, men första stora mängden så man kunde plocka ihop en hel skål. Dessutom ljuvligt söta och perfekta som godis framför tvn. Tänk om några år när det vuxit sig ännu större.
 
Annars känns det som om jag har flyt i livet just nu. Jag känner mig glad och tacksam. Tacksam för att jag fått en sådan stor möjlighet. Att få studera med full lön. Jag kommer äntligen få min vidareutbildning och bli barnsjuksköterska. Och jag får läsa på min arbetstid. Så de närmaste två åren blir det studier på 50% och arbete på 50%. Dessutom har jag ju redan världens bästa jobb med världens bästa kollegor. Är så tacksam.
 
Det andra jag är tacksam för är att jag har så fina vänner och familj i min närhet som får mig att må bra, som bjuder in mig och som får mig att känna att jag är omtyckt för den jag är. Den känslan har jag saknat, känns som jag alltid får kämpa för att bli omtyckt. Jag är så himla tacksam att dessa människor kommit in i mitt liv. Och de senaste två helgerna med SPA-bad och grillning i Kolmårdsskogarna med bästa sällskapet och denna helg med kräftskiva, musik och många skratt tillsammans med massor av underbara människor har verkligen gett en energikick. Dessutom är jag så otroligt tacksam för min familj som ställer upp med barnvakt så vi får komma iväg på vuxenheter. Tack till er alla <3.
 
Och så har vi barnen. De växer, de frodas och de visar sina egna personligheter allt mer. Det bästa som någonsin hänt i mitt liv. De får mig ständigt att le eller mina hårstrån gråa av frustration. Men de formas hela tiden, lär sig nytt och tänk vilka barn jag har, starka, självständiga och trygga. Så fantastiska som individer var och en med sina egna personligheter. Precis lika mycket som vi uppfostrar dem lär de också mig och får mig att utvecklas och växa som människa. För föräldraskapet är inte alltid lätt, det finns inte alltid ett facit för vad som är rätt eller fel. Men mina barn får mig alltid att tänka till och ibland har de en poäng i det som de berättar.
 
Så en positiv framtid till mötes med underbar man, barn, vänner, släkt, kollegor, studier, jobb och en hel del nya upplevelser. Jag känner verkligen att kärleken spirar inom mig just nu. Hoppas den räcker till den mörkare årstiden detta år så det där mörka inte kommer tillbaka.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotograferade denna bild ovan med tanken att det kanske kunde bli ett tygtryck i framtiden.
 
 


Elin Caesar

Så glad för din skull!! Det kommer att bli roliga två år, det är jag säker på :D Själv kommer jag att börja på barn-IVA efter årskiftet om ingenting förändras. De ska hjälpa mig med praktiken som jag har kvar, det känns skrömmande men fantastiskt att få börja på ny kula efter mammaledigheten. Blir att plugga mycket hjärta nu för det är nästa bara hjärtbarn vi har.. STOR KRAM TILL DIG och hela familjen!!

Svar: Men oh vad roligt Elin, Grattis till dig, kommer säkert passa dig jätte bra. Jag hoppas studierna går bra för mig, känns som det blir slitigt med alla arbeten som ska in och artiklar som ska sökas och förstås. Men jag ska fixa det och det känns bra att få djupare kunskap. Känns som det är rätt tid nu iaf då utbildningen är på gång att göras om och kommer gå i Linköping sen, är glad att inte behöva pendla skulle inte funka för mig.
Lottiz Törnqvist

2015-08-25 / 23:04:59
BLOGG: http://arvegil.blogg.se
Lena

Underbara bilder!!!!
Kul med utbildningen och att livet känns bra!
Sköt om dig och njut livet!!!
KRAM Lena

2015-08-26 / 20:37:23
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.se
ullie

underbara bilder som alltid med söta barn
men va kul att du kan studera me betalt eller hur man säger . gratiis håller tummarna för att allt kommer gå bra.
prioritera måste man i vissa lägen i livet så är det ju finns säkert tid o då skriver du ju lite .. de får ta sej till tåls :D
stor kram

2015-08-26 / 23:31:36
BLOGG: http://weberskold.blogg.se
Ann-Ki

Åh vad härligt att du mår såhär bra. Jag sitter här och småler... Du skriver så fantastiskt om dina kära fyra barn och min tanke som dyker upp är: vi föräldrar lär våra barn, men även våra barn lär oss. Vi ger och vi tar emot!

2015-08-31 / 19:26:02
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback