Loppi blogbag Vårpepp!

 
 

Är så otroligt tacksam att jag får möjligheten att testa dessa blogbag från loppi. Alltid lika roligt innehåll så även denna gång när Loppiblogbag vårpepp anlände.
 
Denna gång var innehållet:
 
Två produkter från Yves Rocher, en hårskölj Botanical Expertise, hair rinsing Vineger som luktar ljuvligt söta hallon och ger håret extra glans samt en ansiktskräm Hydra Vegetal som är en 24 timmars återfuktande kräm för ansiktet. Båda dessa produkterna fick tummen upp av mig. Ansiktskrämen smörjer jag inför natten och ger ansiktet en mjukare känsla när jag vaknar. Hårsköljen har jag provat tre gånger nu och visst ger det håret mer glans och dessutom tycker jag om doften efter, känner mig riktigt fräsch.
 
Ett paket, Edet Ultra soft. Ett mjukt och skönt toalettpapper med tre lager. Helt okej att använda efter man gjort sina behov ;-).
 
Två produkter från RFSU till intimrakning fanns också med. Den ena Easy shavin som är en mjukgörande rakgel med glidfeffekt är genomskinlig och löddrar inte vilket underlättar rakningen. Den här produkten har jag sedan innan och tycker den fungerar väldigt bra. Den andra produkten nice n´ cool som motverkar röda prickar och ger svalka och återfuktning efter rakning har jag också testat förut, men tycker snarare jag får mer röda prickar en utan den så nej den passar inte mig.
 
Två förpackningar riskakor från Friggs med smakerna Linfrö och Rosmarin samt Hampafrö och svartpeppar. Dessa är två nyheter med tunnare riskakor och smaker från naturen. Dessa har högt fiberinnehåll och andra nyttiga egenskaper vilket gör det till ett positivt mellanmål tycker jag. Mina barn älskar riskakor och även dessa gick hem. Barnen fick lite olika favoriter, men mina egna blev de med Hampafrö och svartpeppar. Rosmarinen tycker jag smakar lite för likt parfym för att den ska vara god, men de två yngsta gillade istället denna smak bäst.
 
En film med Pingvinerna från Madagaskar som hade release nu i veckan (27 april). Denna är faktiskt det enda jag inte hunnit prova i blogbagen, men jag är säker på att den kommer vara bra och att hela familjen kommer ha en mysig filmkväll när vi får tid över att se den. Det brukar vara uppskattat och hitills har jag inte blivit besviken på någon barnfilm vi sett tillsammans.
 
Tusen tack Loppi gänget för ännu en härlig loppiblogbag :-DKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback