En valborg i blom!

 
 

Valborg och ledig dag. Passade på att ta en sväng till våra körsbärsträd i området. När jag inte haft möjlighet detta år heller att åka till kungsträdgården i Stockholm känns det helt okej att ha dessa vackra träd i närheten.
 
Lilltjejen klättrade i klätternätet och gick omkring med sin älskade docka i dockvagnen. Hon skulle prompt dra dockan i vagnen istället för att själv åka vagn. Jag tror att någon börjar bli en stor tjej. Tur det för våran sulky håller knappt ihop längre. Har inte vilja köpa någon ny eftersom vår lilltjej är vårat sista barn och sen behöver vi inga fler vagnar efter henne och eftersom det nu inte är så långt kvar tills hon inte behöver någon ny vagn så känns det bara onödigt att köpa en ny.
 
Hur som helst stannade vi ett tag och jag passade på att fota lite. Men efter ett litet tag började det blåsa så förskräckligt att det inte var skönt längre. Så vi knallade hemåt. Nu blåser det halv storm ute och jag funderar skarpt på om det blir någon valborgs eld ikväll. Jag menar om det blåser som det gör nu kan det väl knappast vara tillräckligt säkert att tända elden? Eller är det så kontrollerat att lite blåst inte förstör? Ja det märks väl ikväll hur det blir. Får vara glad att det än så länge är soligt och fint ute iaf. Det skulle ju bli regn idag så att se solen gör gott för själen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag önskar er alla en underbar valborg och första maj.


ɑ n n i k ɑ

Så fina bilder :D

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2015-04-30 / 14:58:15
BLOGG: http://blogofphoto.webblogg.se
nathalié - mamma till charlie

åh men vad vackra bilder! och hon är ju så söt.

Svar: Tack.
Lottiz Törnqvist

2015-04-30 / 20:34:07
BLOGG: http://livetomyarp.com
Ann-Ki

Valborg är en mystisk afton, för man vet aldrig vad vädermakterna har för sig. Själv firade jag min valborg tillsammans med min långbenta vän och satt och ritade i 6 timmar och fick näst intill nackspärr, men det vad det värt, för jag hade trevligt.

Svar: Vi brukar ta valborg som den kommer. Men lite mysigt ändå att titta på en brasa, men det är inget måste och mer viktigare för barnen en för oss.
Lottiz Törnqvist

2015-05-04 / 17:45:14
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Elin

JA du är ju så grym på att fotografera! Och denna Valborg föddes lilla Ida så den är speciell för mig på många sätt =)

Svar: Men oh vad roligt. Grattis till syster din.
Lottiz Törnqvist

2015-05-04 / 17:50:35
BLOGG: http://arvegil.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback