VIP-utskick redville, erbjudande och tävling.


Månadens VIP-utskick från redville och shesocial är denna gång från RFSU. Alltid lika trevligt med sådana här paket i brevlådan.
 
Denna gång är det mitt underliv som ska få bli bortskämt ;-). Visste ni att så många som 80% av alla svenska kvinnor någon gång under sin livstid upplever problem med sitt underliv? Jag har faktiskt själv haft framförallt Svampinfektion vid något tillfälle och det är inte roligt att ha. Som tur är får jag det inte särskilt ofta.
 
För att förebygga och behandla eventuella problem som kan uppstå har RFSU tagit fram produkter som bidrar till ett säkert och milt alternativt som inte påverkar slemhinnorna i underlivet negativt utan istället positivt. Det gör det lättare att ta hand om sitt underliv och få det att må bra och undvika eventuella besvär.  
 
-------------------------------------------------------------------------
I utskicket fanns:
- Daily Balance som är en dubbelverkande intimtvätt som skonsamt rengör och bevarar en optimal intimflora.
 
- Active balance som är en vaginaltablett och på ett naturligt sätt behandlar och förebygger svampinfektion. Den kan med andra ord användas både som behandling, men också förebyggande.
 
- Natural Balance som behandlar och förebygger bakteriell obalans.
 
- Soft Balance som är en vårdande intimcreme som lindrar torrhet och irritation.
-------------------------------------------------
 
Vill ni också ta hand om erat underliv och blir nyfiken på RFSU.s produkter finns just nu ett erbjudande om ni köper produkterna på kronans apotek. Till och med 14 oktober 2014 får ni 20% rabatt på alla produkter i RFSU.s intimvårdsserie.
 
Vill ni vara med och tävla om ett intimvårdskit hittar ni tävlingen HÄR.Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback