Trött, tankfull och nöjd!


Godkväll!
 
Inläggen duggar inte tätt i bloggen igen, det har sina orsaker, positiva sådana. Idag är jag dock trött och slö. Har varit mycket två dagar på jobbet nu där hjärnan gått på högvarv, men oj så kul jag haft. Känner mig så nöjd. Jag har mycket kvar att lära, men efter min introduktion känner jag ändå att jag har en grund att stå på och faktiskt lyckas få runt arbetet relativt väl. Men inget skulle gå utan så fina kollegor. Jag har verkligen hittat mitt område som jag ska göra min karriär inom. Nåväl så mycket man nu kan göra karriär som sjuksköterska ;-).
 
Annars har jag varit har väldigt tankfull senaste tiden. Inte så att jag mår dåligt, utan mer att jag funderar över saker i största allmänhet. Om hur människor påverkar varandra, hur man kan ta saker på olika sätt eller tolka olika saker. Och hur ekonomin är, vad som är viktigt i livet och hur man ska njuta av saker på bästa sätt. Ja helt olika saker, men tankar som bara far upp där i knoppen och måste analyseras. Låter kanske tokigt, men så fungerar jag.
 
Men trots trötthet och funderingar så är jag så nöjd med vart jag är. Att saker just nu känns stabila, att framtiden ser ljus ut. Jag har drömmar som känns realistiska och nåbara. Jag vet att saker jag gått med en oro kring kommer lösas på bästa sätt och jag är medveten om att livet emellanåt kommer vara kämpigt och man måste kämpa för saker. Men det viktiga är att jag däremellan får de här perioderna emellan där jag känner att det fungerar, jag är lycklig, jag mår bra och jag får göra något som är roligt.
 
Hoppas allt är bra med er alla goa bloggvänner, nära och kära och andra som kan tänkas läsa min blogg <3 Jag är glad att ni fortsätter kika in då och då och väntar på mina inlägg.


Jennie

Hej
Är så roligt när du skriver

Svar: Kul att du tycker det Jennie :-D
Lottiz Törnqvist

2014-11-27 / 20:21:35
Camilla

Skönt att höra att du trivs med tillvaron :)

Svar: Ja det känns jätte skönt.
Lottiz Törnqvist

2014-11-27 / 20:58:44
BLOGG: http://radhuslivet.blogg.se
Helen

Vad kul att du trivs på ditt jobb och att du känner att det är ett jobb för framtiden. Oh jättehärligt att läsa att du känner till bra nu. Det går ju upp och ner så man får njuta när man känner så.
Kram kram

Svar: Ja jag njuter massor. Tror jobbet påverkade mig väldigt mycket förut.
Lottiz Törnqvist

2014-11-28 / 08:50:26
BLOGG: http://stenstromsbloggeria.blogspot.se/
sndra - 3 barns mamma<3

Jag tror att det är vikigt att man i mellan åt stannar upp och tänker igenom saker och ting. Speciellt på sådant som har med en själv att göra. Hur man på värkar av andra och hur man på värkar andra. Jag har lärt mig mycket om hur man kn på värka andra (både positivt och negativt) bara genom ens ena blogg. En blogg må vara något för ens egna tankar. Men ens tankar kan ibland inspirera, glädja eller irritera andra. Även om man inte hade det i åtanken. Samma sak i konverstinermed folk man känner och andra. Jag tror att vi människor är skapta att lyssna på andra och värna om varandra och därför funderar vi nog mycket på just på, på värkan för andra. Iaf tror jag att det är bra att stanna upp och tänka igenom saker.

Härligt att jobbet känns så kanon :)

Ha en tok fin helg!!!

Svar: Ja bloggen påverkar man också varandra med. Fast jag tycker det är viktigt att också tänka på att bloggen inte talar om hela verkligheten av en person. En del tror ju att man vet allt om en och känner en utan och innan bara för att den läser ens blogg, men det finns mycket jag väljer att inte skriva om i bloggen också. Men visst inspireras man av varandra när man skriver och också irriterar varandra.
Lottiz Törnqvist

2014-11-28 / 15:38:42
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Fru Eriksson

Härligt att du trivs ....
Ljuvligt söt kisse ♡

/Nospuss & Kram

Svar: Javisst är missen söt :-D
Lottiz Törnqvist

2014-11-29 / 13:08:07
BLOGG: http://frunsblogg.blogspot.se/
Anonym

Ja men jag tycket det är mysigt att läsa från dig. Och visst kan du göra karriär!!
kramar

2014-11-30 / 06:53:59
sandra - 3 barns mamma <3

Precis. En blogg är ju mer en spegling utav en persons tankar. Inte vem personen är i helhet. Internet eran har värkligen brutit upp den riktiga sociala livsdelen. Det man läser är ju inte samma sak som när en person berättar i värkligheten. man glömmer lätt bort det ibland måste jag medge.

Svar: Ja så är det tyvärr.
Lottiz Törnqvist

2014-12-15 / 15:37:00
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback