1.a advent, december och adventskalendrar!


Då var första ljuset tänt och julen står på glänt. 1.a advent är äntligen här och ljuvliga december är här imorgon. Denna mörka årstid är december min absoluta favoritmånad. Alla ljusen som lyser upp, julstök, dofter, att få ge och all kärlek som spirar. Jag älskar det. Hatar annars jag allt det gråa, trista, kalla och ruggiga vädret, men december gör att allt känns så mycket lättare.
 
 
Efter jobbet idag handlade jag adventskalendrar till barnen. Och kvällen har tillbringats med att göra små adventspaket som barnen får turas om att öppna. Känns så roligt att få ge barnen minnen inför framtiden. Tror just sådana här saker kommer de ihåg extra mycket så jag vill att det ska kännas bra för dem. Förra året blev det ju varken adventskalendrar eller paketkalender så därför blev det dubbelt upp denna gång istället, men det är ingen som klagar på det mer en mammans plånbok ;-).
 

Och alldeles nyss efter paketinslagning, adventsfika med svärisarna och lite sista julstök så satte jag mig här i soffan helt slut efter dagen.
 
Hoppas ni alla haft en skön helg och dessutom en riktigt bra första advent.
 
(Bilderna i inlägget är fotade under kvällen i minimalt ljus, utan blixt, därav lite sämre bilder).