Flera söta och kanske läskiga djurbilder!

 
Ännu flera bilder på djuren vi såg i veckan på lägerskolan. Dag två bjöd på strålande sol hela dagen och då är det alltid svårare att fotografera tycker jag. Tyckte jag inte tog så mycket bilder på djuren, men tji fick jag när jag gick igenom alla bilder i kameran ;-)
 
 
 
Barnen fick på morgonen hjälpa till med morgonrutinerna i stallet och de skulle få mocka hos elefanterna, men tyvärr blev det miss i planeringen. Då fick det bli hos surrikaterna istället, men de vägrade att gå in så tredje gången gillt blev det och det blev rengöring hos noshörningarna istället. Undertiden som barnen jobbade på tvättades elefanterna i boxen bredvid och det var riktigt rogivande att kolla på. Så söt den lilla elefantungen och han såg ut att gilla duschningen massor.
 
 
Små söta killingar fanns det gott om i barnens lantgård.
 
 
 
Två pojkzebror bråkade för fullt med varandra.
 
 
Fjolårets elefantunge hade vuxit till sig, men fortfarande liten och söt.
 
 
Ännu flera djur med söta ungar låg och loppa sig i solen.
 
 
 
 
Vi kom vargarna riktigt nära. Bara ett stängsel emellan oss. Personalen får massor av frågor kring den tragedi som hände för två år sen då en kvinna hittades död hos vargarna och vi fick höra lite kring den händelsen. Exakt vad som hände vet bara familjen då obduktionsrapporten är hemligstämplad. Hur som helst hur det en gick till så är händelsen väldigt tragisk och det är otroligt känslosamt och jobbigt att prata om. Lider med de som stod nära hon som omkom.
 
 
Kolla in huden, tyckte det såg lite charmigt ut och påminde mig om en bebis med alla sin väck. Man får tänka bort huvudet bara.
 
 
Stora bamsebjörnen var ute och visade sig. Han hade ungar i hägnet, men honan och ungarna höll sig gömda.
 
 
Barnen fick också klappa ormen Johan. Läskig varelse det där, men säkert jätte snäll ändå. Jag vägrade klappa honom iaf och nöjde mig med att fånga den på bild. Tyckte bara det var modigt nog av mig ;-)


Veronica

Så himla fina bilder!

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2014-05-31 / 20:33:19
BLOGG: http://wallgrenveronica.blogg.se
Ann-Ki

Elefanter är underbara och fridfulla djur, bara att titta på dom, ger ett inre lugn. Usch vad det låter tragiskt med kvinnan dom fann bland vargarna och visst rör det upp känslor. Ja, alla djur du har fångat på bild är unika och fantastiska, var och en på sitt sätt. Hm...så du har den där respekten för ormar. Jag tycker dom är intressanta och en gång för många år sedan ringlade en orm sig runt min hals. Min mamma blev förskräckt, hon har fobi för dessa varelser. Håller med dig om att det är svårt att fotografera i starkt solljus, färgerna blir lite blekta och man tycks inte riktigt få till det när man retuscherar fotona i datorn i heller. Men dessa fotona var fina att titta på, jag gillar verkligen djur!

Svar: Ja det var tragiskt med kvinnan och man undrar ju lite vad som verkligen hände om det verkligen var vargarna som anföll henne och var ansvariga för hennes liv. Jag har lite svårt att tro på att det verkligen var så. Och det känns så ledsamt att även djuren led otroligt mycket efter det som hände då de var vana vid att träffa människor dagligen, men inte tilläts göra det längre. Ja ormar och spindlar är mina fobier. Gillar inte alls såna otäcka djur ;-)
Lottiz Törnqvist

2014-05-31 / 21:33:15
Annika

Super fina bilder! :)

Svar: Tack vad roligt att höra att du gillar dem :-D
Lottiz Törnqvist

2014-05-31 / 22:12:10
BLOGG: http://blogofphoto.webblogg.se
Angus

Superfina nära bilder!!

Svar: Tack Angus :-D
Lottiz Törnqvist

2014-06-01 / 09:25:56
BLOGG: http://www.angusfoto.blogg.se
Theresa

Fantastiska foton!!!! Elefantungebilden var ju bara så underbar! Så himla söt!
Härligt med 8 veckors ledighet!!!!!
Kram!

Svar: Tack, kul att du gillar dem. Ja han är supersöt den lilla elefantungen. Och så mycket han växt från förra året, men ändå fortfarande liten.
Lottiz Törnqvist

2014-06-02 / 10:43:35
BLOGG: http://mammaT.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback