Flera söta och kanske läskiga djurbilder!

 
Ännu flera bilder på djuren vi såg i veckan på lägerskolan. Dag två bjöd på strålande sol hela dagen och då är det alltid svårare att fotografera tycker jag. Tyckte jag inte tog så mycket bilder på djuren, men tji fick jag när jag gick igenom alla bilder i kameran ;-)
 
 
 
Barnen fick på morgonen hjälpa till med morgonrutinerna i stallet och de skulle få mocka hos elefanterna, men tyvärr blev det miss i planeringen. Då fick det bli hos surrikaterna istället, men de vägrade att gå in så tredje gången gillt blev det och det blev rengöring hos noshörningarna istället. Undertiden som barnen jobbade på tvättades elefanterna i boxen bredvid och det var riktigt rogivande att kolla på. Så söt den lilla elefantungen och han såg ut att gilla duschningen massor.
 
 
Små söta killingar fanns det gott om i barnens lantgård.
 
 
 
Två pojkzebror bråkade för fullt med varandra.
 
 
Fjolårets elefantunge hade vuxit till sig, men fortfarande liten och söt.
 
 
Ännu flera djur med söta ungar låg och loppa sig i solen.
 
 
 
 
Vi kom vargarna riktigt nära. Bara ett stängsel emellan oss. Personalen får massor av frågor kring den tragedi som hände för två år sen då en kvinna hittades död hos vargarna och vi fick höra lite kring den händelsen. Exakt vad som hände vet bara familjen då obduktionsrapporten är hemligstämplad. Hur som helst hur det en gick till så är händelsen väldigt tragisk och det är otroligt känslosamt och jobbigt att prata om. Lider med de som stod nära hon som omkom.
 
 
Kolla in huden, tyckte det såg lite charmigt ut och påminde mig om en bebis med alla sin väck. Man får tänka bort huvudet bara.
 
 
Stora bamsebjörnen var ute och visade sig. Han hade ungar i hägnet, men honan och ungarna höll sig gömda.
 
 
Barnen fick också klappa ormen Johan. Läskig varelse det där, men säkert jätte snäll ändå. Jag vägrade klappa honom iaf och nöjde mig med att fånga den på bild. Tyckte bara det var modigt nog av mig ;-)