Loppi blogbag Ellas Kitchen!

 
 
 
Fick en härlig loppiblogbag från Loppi med innehåll från Ellas kitchen för ett par dagar sedan. Min lilla tjej är ju förtjust i Ellas Kitchen sortiment så detta passade henne som handen i handsken. Innehållet var två sorter av ekologiskt mellanmål.
Det ena var Miniskorpor i två olika smaker för barn från cirka 8 månader. Perfekt att ha med som lite snabbt mellanmål och sysselsättning för de små om man fikar, står i en kö etc. Skorporna har lagom storlek och passar i små barnahänder och smakar riktigt gott. Jag passade själv på att smaka den ena med äpple och ingefära och den smakade lite juligt eller pepparkaka som barnen sa.
 
Det andra mellanmålet var två smaker av Puffits med i paketet som är smaksatta majspuffar. Även dessa väldigt smakrika och otroligt goda. Som godis fast nyttigare. Perfekt att lura lilltjejen med när hon ser att syskonen äter godis på lördagar så får hon godis också, fast i en mycket bättre form. Dessa är perfekt för barn från cirka 10 månader. Puffarna är runda och går lätt att plocka upp och smälter lätt i munnen. Jag tyckte dem alla var riktigt goda, vanilj och hallon minns jag fortfarande den underbart goda smaken av och lilltjejen tyckte också om dessa.
 
Samtliga mellanmål är förpackade i behändiga påsar som gör det lätt att ha med i skötväskan/väskan och lätt kan tas fram när det behövs, perfekt om man är i väg mycket och kan ta fram när det behövs ett litet mellanmål här och nu för den lille.
 
Tusen tack Loppi för denna blogbag. Mycket uppskattat.


Ann-Ki

Kanonbra att mixa godis med nyttigheter!

2014-07-11 / 15:29:05

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback