Tiden sveper förbi i ett hiskligt tempo!


Godkväll!
 
Sitter här och försöker varva ner efter dagen. Varit intensiva dagar på jobbet IGEN! Men jag känner mig okej ändå. Bara det att det blir långa pass då jag får gå in lite extra på morgon eller kväll så allt ska fungera. Har två 6.45-17 dagar kvar denna veckan. Känns sisådär med långa dagar, men bara det där med barnen att jag vet att de inte behöver vara så länge på dagis imorgon och att maken har dem hemma i helgen gör det hela rätt okej ändå. Men trött blir man och idag varvade jag det hela med lite utbildning också så idag är huvudet extra trött!
 
Tiden sveper snabbt förbi när man är igång och det känns som man bara vaknar, jobbar och går och sover igen. Kvalitétstiden med barnen är kort, mat, lite bad och så läggning. Så synd! Önskar man hade mer tid med dem, men det är ju så här det är, därför de där utflyktsdagarna med hela familjen känns så värdefulla och uppskattade. Och de små guldkornen i vardagen mitt i allt det vardagliga får man förvalta väl.
 
Hoppas ni haft det bra med lagom fyllda dagar? Kram på er!


frida

Vilken härlig bild. ååh så skönt att varva ner. här går allt i racer fart. skall snart börja jobb. sitter just nu med en celcius och kikar bloggar=)

Svar: Hehe jag var tvungen att leka lite när jag tog självporträtt. Både barn och vuxen blir trötta efter dessa långa dagar så då blir det lugnt i huset, förutom den lilla som var övertrött, men nu sover hon. Ha det bra på kväll/natt jobb, jag ska upp tidigt imorgon bitti igen gäsp.
Lottiz Törnqvist

2014-01-30 / 18:59:00
BLOGG: http://www.friidas.se
Ann-Ki

Känner igen mig lite i dina skrivna ord om att tiden inte riktigt räcker till när man har småbarn... Men min förstfödda var jag heltidsarbetande och ensamstående. Mådde förbannat dåligt och tyckte att det var samhället som uppfostrade min lilla. Därför beslöt jag mig för att börja jobba deltid och då kändes det genast bättre. De där små liven har vi bara en kort tid i våra liv, så tänkte jag och pengarna hade inte samma värde. Huvudsaken är att man har mat och kläder och kunde göra små utflykter och köpa leksaker ibland. Älskar det där fotot och det passade utmärkt till detta inlägget. Din konstnärliga förmåga speglar sig verkligen i det där fotot!

Svar: Håller fullt med dig gällande pengarna. Det är inte allt och jag har gjort samma val som dig och gått ner i tid, dessutom arbetar jag ju bara var 11.e helg i snitt nu så jag har mera tid hemma med de stora eftersom de går i skolan hela dagarna mitt i veckan. Men drömmen vore att ha råd att bara jobba 50% då skulle jag känna att det var en bra balans mellan hem och jobb, tyvärr är det i nuläget inte möjligt att klara sig på den inkomsten, då får vi flytta och det är det ingen som vill.
Lottiz Törnqvist

2014-01-30 / 19:54:02
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

I bland känns det verkligen som om man inte riktigt hinner med att leva då dagarna bara rullar på med jobb och alla bestyr som måste göras. Men då gäller det verkligen, precis som du säger, att ta vara på de där små guldkornen och fokusera på dem. Kramar

Svar: Ja och just nu har det varit så mycket då jag fått jobba över och ta igen en helg jag var ledig och drog iväg så då kom jag i obalans och direkt kommer känslan. Men det blir väl bra så fort de här dagarna gått.
Lottiz Törnqvist

2014-01-30 / 20:59:25
BLOGG: http://hannadidrikson.blogg.se/
Nathalié - Mamma till Charlie <3

hoppas helgen blir bra och att jobbdagarna flyter förbi fort. Kram

Svar: Tack. Idag har varit bra, förutom lite svajigt humör. Imorgon blir det jobb hela dagen, måste jobba igen förra helgen när vi var iväg.
Lottiz Törnqvist

2014-01-31 / 08:45:50
BLOGG: http://livetomyarp.com
Jessica Högberg

Det blir ju lite så tyvärr, men du är ju himla duktig på att hitta på saker där ni verkligen umgås när du är ledig=)) Själv skulle jag vara tröttast av dom tidiga mornarna;)

Svar: Ja tyvärr är det ju så livet är när man måste jobba.
Lottiz Törnqvist

2014-01-31 / 10:08:55
BLOGG: http://lchftrollet.blogg.se/
Marie

Ja nu när jag också fått barn så förstår jag precis vad du menar, man hinner inte med det man vill, man stressar mer också, men samtidigt är det bästa tiden i livet ändå =D

Svar: Ja på sätt och vis är det en bra tid, bara att man inte räcker till eller tiden räcker inte till åt allt man vill.
Lottiz Törnqvist

2014-01-31 / 15:25:06
BLOGG: http://myflowergirl.blogg.se
Aili

Ibland känns det verkligen som att tiden går snabbt! :/

Svar: Inte bara ibland tycker jag hela tiden.
Lottiz Törnqvist

2014-01-31 / 16:56:03
BLOGG: http://fotbollsaili.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback