Snöstorm, helt slut och godissugen!

 
Det är snöstorm ute. Har kommit massvis med snö, ännu mer än den vi hade förra helgen då bilden togs. Jag längtar tills snön är borta. Tycker det räcker nu med snöstormar, kalla vindar, minusgrader, massor av kläder och allt sånt. Vill ha värme och mer sol.
 
Jag är iaf glad att jag har nära till jobbet sådana här dagar och jag är glad att jag inte jobbar kvar inom hemsjukvården där vi måste ut i bilarna för att ta oss vidare till patienternas hem. Nu arbetar jag med en slags hemsjukvård, men jag har dem alla boende under samma tak, så mycket skönare sådana här dagar att slippa ut med bilen att slira omkring.
 
 
Känner mig helt slut efter dagen och det ska bli så skönt med sovmorgon imorgon och ledig dag. Blir att fira svågern och svägerskan som fyller år i februari. Trevligt ska det bli :-D.
 
Idag är jag annars sådär godissugen att jag snart inte vet vad jag ska göra. Skulle vilja vräka i mig en stor fylld skål med godsaker. Tror det har med tröttheten att göra och eftersom jag inte köpt hem något så får jag försöka stå ut med mitt sug annars hade jag säkerligen fallit dit och fått ångest efteråt för att jag sabbade allt med massor av godis. Hoppas den är borta imorgon bara för karaktären är inte alls stark.
 
Jag passar på att önska alla en helt underbar helg.