Vad har hänt med min statistik?


Helt plötsligt har min statistik mätare drunknat. Nästan 100 besökare mindre/dag visar den. Vad har hänt? Har noterat att besökare från facebook inte längre verkar registreras. Mycket märkligt detta! Någon som har någon aning om vad det är som kan ha hänt?
 
Hjälp någon?


Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Det är lika för mig! Fast har varit så länge, ända sen aff gjorde om för ganska längesen försvann nästan 100 besökare om dagen (om man litar på statistiken)...

Svar: Trist när det inte fungerar. Nej jag litar inte på statistiken, men det är trist när besökarantalet sjunker drastiskt då man blir nedputtad i de sociala medier man har cahns att lyfta fram bloggen.
Lottiz Törnqvist

2014-02-26 / 21:05:02
BLOGG: http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice/
Camilla

Skumt :(
Men tycker det är så olika vilka siffror man har beroende på var man kollar/mäter.. :/

Svar: Ja verkligen skumt eftersom det har varit fler förut och nu ser jag att nästan inga registreras via facebook, har själv kollat om det händer nåt och det gör det inte. Tråkigt för man blir nedputtad i alla listor.
Lottiz Törnqvist

2014-02-26 / 21:44:28
BLOGG: http://radhuslivet.blogg.se
Ann-Ki

Hade önskat att jag hade kunnat svara på din fråga.
Själv tycker jag att statistiken inte alltid är det som är det viktigaste. Att plötsligt inte få en enda kommentar och ändå se att man har trafik på bloggen känns mer trist.

Svar: Nej statistiken är inte alltid det viktigaste, men när den sjunker så här så blir jag ju nedputtad i alla listor också och det blir svårare att hitta till bloggen via de listorna så jag förlorar ju nya besökare på det sättet också. Men jag håller med om att det är ännu tråkigare om man ser att man har massor av besökare, men ingen kommentar. Tyvärr är det ju många som inte kommenterar. Hos mig kanske det är 1/10 som väljer att lämna en kommentar.
Lottiz Törnqvist

2014-02-26 / 22:12:49
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
ullie

ja det verkar konstigt. att man har typ halva vissa dagar ? Verkar konstigt då det brukar ligga på samma typ annars var dag ? Hoppas du ser varför kramiz lilla du

Svar: Ja alla dagar förut har legat högre, men nu verkar något hänt sen några dagar tillbaka för FB besökarna registreras inte. Vi provade igår, men nej inget ändrades. Har faktiskt ingen förklaring, får väl maila blogg.se och fråga.
Lottiz Törnqvist

2014-02-26 / 22:21:42
BLOGG: http://weberskold.blogg.se
nathalie - mamma till charlie <3

blogg.se stämmer inte så ofta har flera sagt.. men vet inte varför..

Svar: Jasså det hade jag inte hört förut. Jag har ju haft att de besökarna från FB registrerats förut. Bara senaste dagarna som något hänt så känns ju som de ändrat något eller det blivit något fel.
Lottiz Törnqvist

2014-02-27 / 08:26:07
BLOGG: http://livetomyarp.com
Lisa

Härlig bild eller härliga bilder rättare sagt :) Roligt att bläddra runt här :)

Svar: Tack. Kul att du uppskattar min blogg och mina bilder. Varmt välkommen åter :-D
Lottiz Törnqvist

2014-03-06 / 16:14:45
BLOGG: http://www.lisabengtssons.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback