Kinetic Sand

 
För ett tag sen eller rättare sagt ett tag innan jul vann jag en tävling som ABC-leksaker hade. Vinsten var en förpackning Kinetic sand. En sand som jag valt att kalla magisk. Jag är väldigt imponerad av denna sand då den är precis som en deg och lämpar sig därför utmärkt att ha inomhus.
 
Mina barn fick degen i julklapp, men det är först nu de fått upp ögonen att vilja prova den och jag kan säga att de blev fast allihopa. Eller lilltjejen ville mest smaka på sanden så där blev det inte så lyckat, men de andra tre har skapat och lekt med sanden flera gånger nu och är väldigt förtjusta i den. Själv skulle jag önska mig ett stort lass att ha i sandlådan ute. Bättre sand en denna finns nog inte.
 
Här nedan kan ni se ett klipp på hur lättarbetad sanden är och att den inte sandar såsom vanlig sand kan göra. Ni vet hur det känns när barnen varit ute i sandlådan och lekt och har med sig halva sandlådan in och lämnar av det på hallgolvet. Inte skoj! Med denna sand slipper man det.
 
 
Visst håller ni väl med mig om att den känns lite magisk?
 
 
 
 
Konstverk, bollar och helt otydliga saker lyckades de åstadkomma under tiden de satt och roade sig.
 
 
Och när man degat/sandat färdigt måste man göra på detta sätt bara för att det känns så härligt när sanden faller isär ;-).
 
Önskar er alla en toppen fredag och helg. Själv är jag ledig i helgen och på söndag ska jag iväg på roligheter utan familjen. Ska bli super skoj.