Skärblacka festival och expo dag!

 
 
 
Idag var det festival och expodag här i vår lilla by. Så kul när det ordnas något så här på landet tycker jag. Tycker det blev super lyckat. Bra arrangörer som ska ha en stor eloge för deras arbete. Jag hoppas detta kommer bli ett årligt inslag.
 
Vi började med att lyssna när Elweroth spelade. Tycker de gör riktigt bra musik. HÄR kan ni kika mer på vad de spelar. Jag passade på att ta massor av bilder, ni får se mera sen i ett eget inlägg. Tycker det är roligt med artistbilder och skulle mycket väl kunna tänka mig att vara pressfotograf på en konsert någon gång. Skulle vara kul.

Sen minglade vi runt lite. Barnen fick kasta bollar i ett hål och vann godis.
 

Vi gick på loppis och jag lyckades fynda vinterkläder till lilltjejen och även en höstjacka. Alltsammans för 60 kronor, perfekt.
 
 
Man kunde snickra en fågelholk hos Thomas vilket min 7 åring tyckte var skoj. Han älskar att få snickra. De andra var inte alls intresserade.
 
 
Fanns också en brandbil som de fick klättra upp på, titta inuti och sitta i. Väldigt populärt för alla barnen. Och det luktade äkta brandbil! Rökdoft som påminde om de uttryckningar som gjorts! Lite extra spänning!
 

Sen blev det lottodragning med vinster som lokala företag sponsrat med följt av godisregn från ica och barnen blev som galna, haha. Kommer ihåg när man själv var barn och det var godisregn. Och så blev jag också påmind om karnevalen som var förr om åren inne i Norrköping. När alla dansade och en del lastbilar kastade ut godis till de som stod och tittade. Tänk att jag hade glömt det. Var ett roligt årligt inslag, men tiderna förändras.
 
 
Innan vi avslutade dagen stannade vi till cafét som hade auktion på de tårtor, bröd och bullar som blivit över. Tänkte att vi kunde få nåt gott att lördagsmysa på, men jag vann ingen auktion så det blev inget med hem, kanske lika bra det så slapp jag dem kalorierna ;-).
 
Som sagt en väldigt lyckat dag. Kul att få träffa massor av goa människor i bygden, få se lokala företag och den härliga stämningen. Dessutom fanns det tre personer som gav mig lite extra energi idag. Två som sa gott om mig som sjuksköterska och en som berömde mig för mina bilder. Så himla värmande ord och jag blir så himla glad. TACK; TACK; TACK. Och tack till alla er andra som jag stötte på och fick utbyta några ord med idag. Alltid lika kul att småprata lite :-D
 
Ps. Ser någon sig själv på bild som inte är tillfrågad och inte vill vara med, säg till så plockar jag bort er. Ds.


Helen

Vilken rolig dag .
Är en liten dröm att få bli duktig fotograf och fota på konserter:)
Hoppas ni får en fin söndag också

Svar: Ja det var en toppen rolig dag. Trodde inte vi skulle stanna så länge som det blev. Jag tror du har potential att fota på konserter redan nu. Bara rätt objektiv som fattas iaf för mig. Vill ha ett zoom till sådana så man kan variera sig utan att behöva stå jätte nära.
Lottiz Törnqvist

2014-08-31 / 08:40:38
BLOGG: http://stenstromsbloggeria.blogspot.se/
Anonym

Vilken bra dag ni fick! Vad kul för barnen!

Men jag undrar om du skulle vilja kika in på min blogg och vara lite kreativ, nämligen komma på ett bloggnamn till min blogg, såklart vinner du saker av det! Kika in och kolla, skulle betyda mycket!

Svar: Skulle jag kunna göra, men vad är adressen, kommentaren blev anonym!
Lottiz Törnqvist

2014-08-31 / 09:42:58
Nathalié - mamma till charlie

roligt med såna evenemang!

Svar: Ja det var super kul, Jag hoppas de fortsätter nu när de såg hur lyckat det blev.
Lottiz Törnqvist

2014-08-31 / 20:11:48
BLOGG: http://livetomyarp.com
Ann-Ki

Med andra ord låter detta som en kanonbra dag!
Fotografera vid konserter kan alltid vara inspirerande. Min dotter som fotograferar mycket fick i uppdrag nu för ett par veckor sedan att åka till Stockholm, bo på hotell och sedan fotografera ett band som spelade. En av bandmedlemmarna betalade allt för henne och hon var själa glad.

Svar: Men oh vilken dröm att få komma och fotografera så. Hoppas jag också en dag får ett sådant erbjudande.
Lottiz Törnqvist

2014-09-08 / 10:24:56

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback