Förändringens tid eller ödet som lägger sig i?


Mina tankar fortsätter susa där inne i den lilla knoppen. Jag tror ju att allt händer av en mening. Hur kan annars så mycket tecken uppenbara sig för mig. Behöver jag mera svar en de jag redan har fått! Eller ser jag tecken för att jag letar? För att jag är öppen och mottaglig eller är det kanske mitt innersta som talar till mig. Mitt hjärta som talar om vad jag ska välja så jag ser det jag vill se?
 
Den där vägkorsningen där framme närmar sig allt mer. Den ena vägen ser klarare ut en den andra, men den sista pusselbiten saknas. Den tredje vägen har jag inte ens fått smaka på ännu! Kanske är det den som börjar klarna när jag fått smaka lite även på den? Kanske står jag där klar i tanken och vet vilken väg jag ska ta när jag är framme där om några dagar?
 
Kanske är det dags för förändring? Eller är det bara ödet som för mig på rätt väg i livet?


sandra - 3 barns mamma <3

Båda låter spännande, men om det ör ödet eller inte får framtiden avgöra. Glöm bara inte bort att följa hjärtats röst som leder dig dit du allre helst vill ;)

Svar: Jag följer hjärtat och i veckan får jag förhoppningsvis svaren för vilken väg det blir.
Lottiz Törnqvist

2014-08-16 / 16:01:00
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Lisa

Heej, åh detta är en så bra fråga.. jag tror att det är en blandning.. ödet och sin egen inre röst.
Jag tror det blir bra i slutanädan, om en lyssnar på sig själv :-)

Sv: Tusen TACK för grattis :-) Vi blev verkligen så himla glada att vi vann en resa med 88:an och GB. Vi har haft det tufft ett tag, så detta är dessutom mycket välbehövligt :-)

Stor Kram <3

Svar: Ja det blir nog bra bara man följer sin magkänsla som man brukar säga. och skulle det bli fel så kan man ju faktiskt ta en ny väg igen.
Lottiz Törnqvist

2014-08-16 / 20:11:19
BLOGG: http://lillategelhuset.blogg.se
Ann-Ki

Du finner din väg, ge dig bara tid och tålamod. Ibland kan det vara svårt att vänta... och man funderar kanske lite väl mycket då.

Svar: Ja jag är säker på att jag kommer finna min väg. De tre vägarna jag tyckte jag såg och alla tecken vände totalt i måndags och den vägen som var tydligast försvann helt med en stor boom! Men det finns fortfarande ett vägskäl med två möjliga vägar, borde få sista svaret imorgon och beroende på det är jag helt klar med vilken väg jag ska fortsätta på!
Lottiz Törnqvist

2014-08-19 / 09:59:55
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
Sandra - 3 barns mamma <3

Va spännande :) hoppas att det blev de svaren du ville ha!!!

Svar: Japp till slut blev det ett svar, men inte det jag först trodde, men kanske var det detta som skulle bli hela tiden ;-)
Lottiz Törnqvist

2014-08-25 / 07:18:39
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback