Idag pratar vi väder, sista september och snart sista höstmånaden!

 
Imorgon är sista höstmånaden här. Oktober! (sista för mig är väl bäst att tillägga) September gick så himla snabbt och september har inte alls känns som höst, det är först sista dagarna som blivit kalla och träden börjat skifta i grönt, gult och rött och backen börjat fyllas av löv. Dessutom har det slagit till och blivit riktigt kyligt i luften. Morgnarna startar med frost och minusgrader och på dagen är det oftast bara runt 8 grader. Jag känner mig ständigt frusen som alltid den här årstiden. Filtar och varma tröjor är alltid på.
 
Barnens höstkläder för kyliga morgnar är framplockade. Lite protester är det, men att gå ut i ett par tights och bara en tunn jacka är allt för kallt. De inser det snart själva och så muttrar de för att de fryser och inte tagit på mera. Men de vänjer sig väl snart.
 
Den här månaden som står framför oss nu finns drömmen om en höstfotografering. Alla löv måste bara få ramla ner på marken först. Jag hoppas jag prickar in precis rätt dag för det. Har ju troligen bara helgerna på mig och två helger är redan uppbokade. Men vi håller tummarna att jag får som jag vill, att jag lyckas fånga det där härliga ögonblicket som jag fångade förra året. Bara framtiden kan utvisa om det blir som jag vill!
 
Nu är jag laddad inför fyra arbetsdagar. Hoppas ni alla mår bra och haft en bra start på nya veckan.