Inspirationskväll med Living and room

 
 

Måste bara skriva ner det jag känner just nu. LYCKA! Andra dagen i rad som jag rymmer hemifrån och gör något roligt för bara mig (ja igår blev det för sonens klass också). Igår var det Oriflamevisning och insamling till klasskassan vilket gick över förväntan. Massor av prat med svärmor och även med fina Madde, en väldigt go tjej som bor här i området och som jag är glad att jag genom klassföräldrarna lärt känna lite mera. Visning av Oriflames produkter och lotter. Vann inget, men fyndade tre saker och klassen lyckades dra in en helt okej slant med tanke på att det endast var hälften av alla klassföräldrar som engagerade sig på ett eller annat sätt.
 
Idag var det istället min mamma som fick bli min date. Jag har hela hösten tänkt att ha en visning med Living and room hemma hos mig, men pga. tidsbrist både hos mig och säljaren så blev det aldrig av. Istället fick jag en inbjudan till en inspirationskväll med mingel, visning, goodiebag och lotterier. Super mysigt och allt var så fint kombinerat och juligt (som också var temat). Så roligt att få massor av tips och inspiration. Jag vill nog byta ut allt här hemma nu, haha.
 
Living and room har så himla fina saker och allt är inne i tiden nu tycker jag. Smarta lösningar som går att variera och förändra med årstid. Och allt har verkligen charm samtidigt som det är stilfullt. Jag älskar det. Helt i min smak och det mesta skulle passa in i mitt hem.
 
Till slut efter stort tankearbete över vad jag skulle välja av allt jag ville ha blev det inköp av nya kaffe/the muggar då de andra här hemma börjar vara rätt utnötta. Och sen köpte jag även ett set av två ljushållare som går att variera och sånt gillar jag. Båda dessa var nedsänkta som specialpriser så jag tyckte jag gjorde riktiga fynd.
 
Känner mig väldigt nöjd över de här två kvällarna. Ett avbrott från den vanliga vardagen och massor av prat med människor som finns i min närhet. Och shopping det gör ju också själen lycklig sägs det. Imorgon väntar en tredje kväll med julbord tillsammans med kollegorna, det tror jag också kommer bli en lyckad kväll. Efter det ser jag fram emot att få umgås med min familj som jag rymt ifrån denna veckan. Fast det tänker jag inte ursäkta för det jag gjort var precis vad jag behövde för att orka med allt som är. Och samvetet gnager INTE ALLS ;-) Bara lite!
 
Tusen tack mamma för idag det var mycket trevligt och tack till Living and room som anordnade detta event. Hoppas ni gör samma sak nästa år igen. Vill även passa på att tacka Oriflame för visningen och hjälpen med insamlingen till klasskassan.
 
Sen måste jag bara skriva att jag inte glömt era kommentarer, har bara prioriterat annorlunda senaste dagarna, men jag svarar på dem i helgen, så håll ut ;-). Är iaf tacksam för er som lämnar rader efter er och jag läser dem dagligen. Vill ni ska veta det att även om jag själv är rätt tyst just nu så läser jag dem och glädjes varje gång en kommentar kommit in.


Sandra

Vad härligt för dig att få känna en sån härlig känsla! :-)
Tror man behöver komma iväg lite oftare och göra nåt för sig själv, det är nåt som iaf jag är skitdålig på tyvärr :-(
Håller med dig, living and room har såå fina saker!!!

Kram kram

Svar: Ja visst borde man bli bättre på att komma iväg. Det gör faktiskt mycket för själen.
Lottiz Törnqvist

2013-11-28 / 21:53:46
BLOGG: http://www.lillapingvin.blogg.se
Jenny

De har verkligen fina saker...tyvärr inte riktigt för min plånbok känns de som..men man får prioritera om man verkligen vill ha ngt riktigt fint :)

Svar: Nej mycket är dyrt, men det jag köpte tror jag även passar dig. 99.50 kronor för fyra muggar (kostar 199kg annars) och 185kr för ljusstakarna (de kostade i vanliga fall runt 450kr). Så det kändes som fynd :-D
Lottiz Törnqvist

2013-11-28 / 22:01:49
BLOGG: http://nockinocki.blogg.se
Madde

Blir alltid glad av att läsa din blogg Lottiz och idag blev jag extra glad när du hade skrivit några fina ord om mig. :-). Jag måste ju få säga att jag tycker att du är en go och snäll tjej du med och hoppas på att få lära känna dig/er lite mer och kanske kunna umgås ibland!! Ha det bra!!! Kram

Svar: Menar varje ord jag skriver Madde. Du är verkligen en härlig tjej och det är så lätt att umgås och prata med dig. Klart vi ska umgås ibland, det får vi se till :-D
Lottiz Törnqvist

2013-11-28 / 22:12:10
tess

Wow så himla mycket fint! Låter härligt också med lite tid för bara en själv sådär ibland! :) Det behövs lite sån tid med.

Jul är underbart!
Kram

Svar: Visst är det mycket fint. Javisst behöver man få lite egentid ibland med.
Lottiz Törnqvist

2013-11-29 / 11:48:59
BLOGG: http://jaklakrokus.blogg.se
Mammatea

Så mycket fint.

Svar: Ja jag blev helt tokig och ville ha allt, men det gick ju förstås inte.
Lottiz Törnqvist

2013-11-29 / 15:55:21
BLOGG: http://mammatea.se
sandra - 3 barns mamma <3

Vilket lyx med både Oriflame och Living and room. Va snygga jul grejor de har!!! Nu blev jag inspirerad till att fixa lite mer än tänkt här hemma. Attcfå komma bort ibland gör mycket för än som förälder. Man älskar at vara med sin familj men man behöver sig själv också ;) hopas att helgen bjuder på mera lycko träffar!!!

Svar: Ja även om man älskar familjen så är den där egentiden jätteviktig och jag är lite dålig på den, men när jag väl tar den känner jag att jag får mera energi.
Lottiz Törnqvist

2013-11-29 / 18:20:35
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Gillar också Living and Room. Är riktigt sugen på att ha en visning i vår...
Kul att hitta på saker med mamma. Det gillar jag också.
Kram

Svar: Jag kommer ha en visning i vår sen med. Då får man lite rabatt också så därför passade det utmärkt att vänta med lite tills dess.
Lottiz Törnqvist

2013-11-29 / 19:47:54
BLOGG: http://annasfotnoter.wordpress.com/
Ann-Ki

Du gör dig förtjänt att "rymma hemifrån" lite och få smaka på något annat och få inspiration och få nya krafter, det gör en alltid gott.

Svar: Det var vad jag behövde. Känner att jag fyllt på med lite ny energi.
Lottiz Törnqvist

2013-11-30 / 02:21:13
sandra - 3 barns mamma <3

Samma här. Är när jag väl är iväg som jag känner hur man stärks utav det. Att ta sig tid är inte alltid så lätt att setta i rutin :/

Svar: Nej och det är synd, men man lär sig kanske.
Lottiz Törnqvist

2013-12-01 / 20:23:31
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback