Årets första julbord och det känns som jag rullar!


Nyss hemkommen från en trevlig kväll med kollegorna. Var länge sen jag var på ett riktigt julbord och fyllde magen med så mycket att det känns som jag är en gris med fyllning. Men riktigt gott var det trots den välfyllda magen.
 
Julbordet intogs på Söderköpings golfklubb. Har aldrig varit där förut, men det var litet och mysigt och maten höll bra kvalitét och var vällagad. Hade i princip allt man kan önska sig på ett julbord och lite till. Efterätten tog jag en välfylld tallrik av, men fick bara plats med två små saker innan magen höll på att explodera så jag fick låta det vara, men efter en halvtimma fick jag plats med tre skumtomtar iaf ;-). Tänk att man bara måste äta när de finns så mycket gott framdukat!
 
Imorgon ska jag försöka hinna med ett pepparkaksbak med barnen på fm och spä på de där julkänslorna man fått ännu mera. Sen får vi se om jag hinner med lite adventspyntade också i helgen. Känns faktiskt som julkänslorna börjar krypa på nu efter de två senaste kvällarna.
 
Nu är jag trött och ska snart avsluta denna dagen och sen bege mig till den nattliga daten John Blund.
 
Önskar er alla en riktigt härlig helg. 1 advent på söndag! Jag tror knappt det är sant, vinterns bästa månad är äntligen här.


Lena

Julbord är gott, men alldeles för mycket.....
Hoppas du får en mysig helg!!!
Kram Lena

Svar: Ja det är alldeles för mycket mat och man kan ju inte låta bli att äta mycket också, mycket mer en vad man behöver.
Lottiz Törnqvist

2013-11-29 / 23:11:51
BLOGG: http://lenashagtorp.blogspot.com
Ann-Ki

Härligt att du är nöjd och belåten och mätt och glad!

Svar: Jag blev verkligen proppmätt. Så där äckligt mätt att man bara ville lägga sig ner någonstans och låta magen få ta hand om all mat så man kunde röra sig igen ;-)
Lottiz Törnqvist

2013-11-30 / 02:25:19
sandra - 3 barns mamma <3

Va mysigt det såg ut. Vi var på julbord där för några år sedan och det var kanon. Så hemtrevligt och glatt på samma gång.

Svar: Jag gillade lugnet, var ju bara vårat gäng och ett till där och lite charmigt. Så dit kan jag tänka mig att återvända.
Lottiz Törnqvist

2013-11-30 / 10:23:36
BLOGG: http://www.mammansandra.blogg.se
VICTORIA

Trevlig helg :D

Svar: Tack och detsamma till dig.
Lottiz Törnqvist

2013-11-30 / 14:56:00
BLOGG: http://victoriaaahhh.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback