Adventsfixande och kompisdate!

 
 
Så här ser det ut runt omkring mig där jag sitter just nu i skrivande stund!

Äntligen har jag fått upp adventssakerna i fönstren, några tomtar och juliga saker. Och nu går jag här hemma och myser. Blir så mysiga sken från alla julstjärnor, adventljusstakar och det röda blir så fint till det vita, gråa och svarta. Julekänslorna spirar och det är nu den bästa tiden på hela vintern börjar. Äntligen! Jag hoppas denna mysiga månad kan få humöret att vara bra. Att känna att jag orkar med vardagen och inte att jag står där på kanten till klippan.
 
Förutom att göra julefint här hemma har vi också tillbringat dagen med våra fina vänner. Super trevligt. Vi blev bjudna på våffellunch, fikade och snackade massor av skit. Har även fått gosa lite med deras bebis på 3 månader, så gullig och liten. Hon bjöd på massor av leenden när jag pratade med henne. Tyckte väl jag var så larvig med min bebisröst så hon kunde väl inte låta bli att le åt min larvighet, hehe.
 
Nu väntar lite lördagsmys med de fina som avslut på en bra dag. Imorgon blir det bakande av peppakakor och lussekatter, vi fick skjuta lite på det till morgondagen istället för idag på förmiddagen. Skönt när det går att ändra på planerna utan svårigheter.
 
Hoppas ni njuter av sista dagen i November, imorgon går vi in på årets sista månad. December är välkommen och jag tror att många håller med mig!