Två vinster och tävlingar.

 
I början av veckan fick jag veta att jag vunnit i Sojkas tävling hon hade i samarbete med blöjbudet.se. Det var en månadsförbrukning på blöjor, tvättservetter och blöjpåsar. En super bra vinst för en småbarnsförälder. Snabb leverans var det också och igår fick jag hem min vinst. Perfekt med blöjpåsar också som minskar lukten från bajsblöjorna och allt i en liten och praktisk behållare. Jag är super nöjd och glad över vinsten, passar oss perfekt. Tusen tack Ann-Sofie och Blöjbudet.
 
 
 
 Och så har vi en till vinst som jag vann i början av maj hos Angelica. Den har dröjt sig innan den kommit, men i förra veckan fick jag äntligen hem den. Tycker det verkar vara en otroligt bra idé för att underlätta medicingivningen. Så nu bor det numera en Snoris i vårat medicinskåp och han kommer bara fram när han behöver hjälpa barnen bli av med sina baciller. Jag hoppas dock det dröjer innan han behövs, men det känns tryggt att veta att han finns där tills den dagen vi behöver hans hjälp. Tack även till Angelica och snorisar för denna vinst som säkerligen kommer vara perfekt den dagen bacillerna hittat hit.
 
Sen har jag faktiskt gått o vunnit två saker till. En är en riktig toppen vinst, men den har jag gett bort så när jag besöker min mamma nästa gång ska jag visa vad. Och den andra vann jag igår, ett klädesplagg från mysmyran.se Den får jag också blogga om när den kommit hem.
 
Det är så roligt med alla vinster man lyckas vinna. Jag hade aldrig tur i tävlingar förr, men sen jag började vara med i bloggtävlingar har turen vänt. Jag vinner ju inte ens hälften av alla jag deltar i, men oddsen ökar ju att man vinner någon ju fler man deltar i. Och just nu känner jag mig som en riktig turgumma ;-)
 
Vill du med delta i tävlingar så har jag två igång här i min blogg, den ena avslutas redan nästa onsdag så passa på att vara med. Det är inte överdrivet många som deltagit så chansen att vinna är ändå rätt stor.
 
Tävlingarna hittar du via bilderna nedan:
 
                 


Elin - Photos by Arvegil

Grattis till fina vinster!

Svar: Tack vännen. Är super nöjd :-D
Lottiz Törnqvist

2013-05-31 / 12:42:19
BLOGG: http://arvegil.blogg.se
Mammatea

Kul med så mycket vinster! Fina saker också!

Svar: Ja super kul.
Lottiz Törnqvist

2013-06-01 / 07:15:06
BLOGG: http://mammatea.se
Sara - Ensamstående mamma

Vilket flyt du har just nu :) Det är så himla härligt och roligt när man vinner.. Jag deltar i en massa tävlingar nu för att vinna ihop lite bebissaker till en goodiebag jag håller på göra till min lillebror och hans fästmö som väntar sitt första barn efter flera års kamp.. Mitt första syskonbarn :)

Svar: Ja nu är jag inne i en riktig vinnarsväng igen, Super skoj :-D Hoppas du lyckas få ihop en riktigt välfylld bebis goodiebag.
Lottiz Törnqvist

2013-06-01 / 22:44:22
BLOGG: http://dolphin.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback