Körigt, utsikt, kanadagäss och fredagsmys!

 
Dagarna går i ett just nu. Varje dag de kommande 2 veckorna är det något uppbokat. Hur jag får ihop vardagen känns rätt körigt faktiskt och jag längtar efter lugn och ro igen. Men nu är det i alla fall bara tre arbetsdagar kvar för min make sen är vi båda hemma vilket ska bli super skönt och lyxigt förstås. Sista gången vi har sådan tur att vi kan vara hemma båda två i hela 8 veckor tillsammans. Det gäller att passa på då.
 
Trots att det är så mycket som ska hinnas med och fixas så försöker jag njuta av årstiden och allt det vackra runt omkring mig. Utanför vår tomt har vi en stor åker och bonden var där och sådde för några veckor sen och bara dagarna efter började det växa och just nu är det ett stort grönt fält utanför oss. Jätte fin utsikt. Jag vet fortfarande inte riktigt vad han sått så vi får väl se vad som kommer upp. Jag hoppas fortfarande på raps, men är osäker på om det verkligen är det. Tycker allt ser likadant ut i början.
 
Hur som helst har vi några kanadagäss (tror jag det är) som brukar komma till åkern. Igår fick maken syn på dem vid middagen och sa att de var nära vår tomt om jag ville ta kort på dem. Och när jag fick se hur nära de var kunde jag inte låta bli att gå ut till dem och fånga dem med kameran. De är ju som små husdjur till oss som lunkar omkring där ute tillsammans med harar och rådjur. Älskar verkligen att ha naturen så här nära inpå. Det enda som är mindre trevligt är ormarna, som tur var har jag inte sett någon själv på tomten, men jag vet att grannarna sätt någon bland buskarna vid vissa tillfällen.
 
 
 
Och idag är det äntligen fredag. Dagen har gått i ett, men på eftermiddagen tog min ork slut. Var så trött att jag hade det svårt att hålla mig vaken i bilen när jag körde hem från stan. Så det blev en timmas solning när jag kom hem. Underbart skönt och välbehövligt med den vilan. Har fortsatt varit trött dock, men orkade i alla fall slänga ihop en god rabarber- och jordgubbspaj till fredagsmys.
 
 
 
Otroligt gott med jordgubbar och rabarber tillsammans. Receptet hittar ni HÄR.
 
I helgen vankas massor av firande av födelsedagar och konfirmation. Och däremellan ska jag försöka hinna shoppa lite presenter, handla skor samt fylla på garderoben med några nya kläder. Tyvärr ser jag inte hur jag ska få ihop allt, men jag hinner det jag hinner mycket mer kan jag inte göra.
 
Jag önskar er alla en toppen helg.
Kram finisar <3