Stockholmsweekend och tävlingsbidrag

Jag tävlar hos Elinochalva om en stockholmsweekend värde 4860 kr i samarbete med Castanea vandrarhem
 
Jag säger bara WOW, vilken tävling. Detta skulle jag såååå gärna vilja vinna. Det vore en dröm.
 
Att vinna är dock inte helt lätt och det krävs en hel del. Man måste komma med en jäkligt bra motivering. Det är inte min starka sida. Men utan lott är ju chansen lika med noll så here we go!
 
I år är det 15 år sen min make och jag träffade varandra. Vi har varit gifta i 7 år av de åren, vi har fått fyra härliga barn, ett hus och båda har jobb. Vi har en hel del som vi kan skatta oss lyckliga för. Men under alla dessa år vi varit tillsammans har vi knappt gjort något på tu man hand, utan barn. Vi kan räkna tillfällerna på fingrarna så få är de. Inte ens en bröllopsresa åkte vi iväg på. Det största vi gjort är en övernattning i grannorten som vi gjorde på vår 5 årsdag. Trots de få tillfällerna håller vi gnistan vid liv, men både maken och jag känner att vi längtar efter att få göra något bara han och jag som man och hustru istället för mamma och pappa. Dessvärre har vi satsat så mycket på annat som boende, studerat för att få ett arbete, gått ner i tid för att kunna få mer tid med barnen etc. Så ekonomin är inte direkt tillåtande för att få komma ifrån och hämta energin och rå om varandra. Och i år är det alltså 15 år sen vi träffades. Detta skulle därför vara en väldigt läglig vinst. Få åka iväg på en wekeend, fira våra 15 år tillsammans och njuta av varandra. Tror att hela familjen skulle må bra av det.
 
Så nu hoppas jag att vi kan ha turen med oss, att det är just vi som blir valda för detta pris. Få åka till Stockholm, få sova på ett vackert vandrarhem i en helt fantastisk vacker miljö och kunna hämta ny energi. En tur i gamla stans gator tillsammans hand i hand skulle vara självklart, likaväl att äta en god middag ute och självklart skulle jag passa på att fånga massor av härliga minnen med min kamera.
 
Oh vad jag hoppas, hoppas och hoppas att vi får vinna. Tummarna hålls hårt att det är vi som vinsten får.


Caroline, Längtan efter fler barn!

Grattis till vinsten! :)

Svar: Tack Caroline. Helt otroligt att jag vann, kan inte förstå det än.
Lottiz Törnqvist

2013-03-26 / 22:45:13
BLOGG: http://caroliinea.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback