Mer redigering och packning!


Har fortfarande problem till och från med internetuppkoppling så idag åkte jag in och lämnade in modemet på service. Har fått låna ett lånemodem nu så får vi se om det fungerar bättre med det.
 
Tiden jag fått när jag inte kunnat surfa har gjort att jag istället suttit med redigering av bilder. Så nu är det ordentlig ordning även bland alla fotografier. Bara säkerhetskopieringen kvar och att skriva ut sista skivan med studentbilder och skicka till min syster, sen är allt i sin ordning. Otroligt skönt att vara i fas igen.
 
Bjuder er på tre bilder från min syster studentfotografering. De är knappt redigerade. Skönt när man lyckas göra det mesta med kameran.
 

Har även hunnit med att rensa i hela trädgården så nu är även det färdigt. Bara allt målande och byggande kvar nu förutom den vanliga veckoskötsel med gräsklippning och så då förstås ;-). Känns otroligt bra och kanske kan man njuta nu lite av tiden som är kvar på semestern. Hoppas det. Hoppas även det blir massor av sol nu i juli. Tycker inte det känns som riktigt högsommarvärme en. Vill ha sådär varmt att folk börjar klaga och nästan längtar efter en regnig dag (jag älskar det vädret ;-)). Hoppas vi får en sån period snart. Då är det riktig sommar för mig som är så frusen av mig.
 
Kan ju hoppas vi får sånt väder på vår semesterö Öland som vi ska åka till ikväll. Ska packa hela eftermiddagen nu och lämna nycklar till våra huslånare. Sen åker vi iväg. Barnen är riktigt pirriga och frågar om jag inte ska börja snart så vi kommer iväg, hehe. Att vi åker på kvällen beror på att vi hoppas på att vår lilla fialotta som hatar långa sträckor i bilen ska sova sig igenom bilresan så vi får en lugn färd. Återstår att se om det blir en bra plan ;-).
 
Nästa uppdatering hoppas jag blir från ön. Allt beror på om vi har internet där. Det brukar vara rätt segt med uppkopplingen där på ön. Mottagningen är väl inte direkt någon höjdare.
 
Nej dags att sätta fart! Ha en skön söndag alla fina!