Så har de åkt!

Så har våra vänner från Göteborg åkt hem igen. Det har varit jätte roligt att ha dem här och få hinna umgås lite mer. Är så glad att jag har så fina vänner. Synd bara att det är 30 mil emellan oss, hoppas någon uppfinner en portal någon gång så man kan ta sig mellan platser på bara några sekunder ;-).
 
Tusen tack E & P för de här dagarna.
 
---------------------------------------------------------------------
 
Första dagen blev det att vara hemma. Barnen badade i poolen. Lekte i trädgården, vi grillade och avslutade dagen med Geocaching.
 
 

Dagen var verkligen helt perfekt på alla plan.
 
Dag två stod regnet som spö i backen. Vi hade planerat att åka till Valla gård i Linköping igen och trots regnet tog vi svängen dit. Det blev en väldigt blöt utflykt, men samtidigt väldigt mysig. Vi hade med oss korv och korvbröd och festade loss på det medan regnet smattrade på taket vi stod under. Barnen lekte på bra och vi avslutade utflykten med att ta en sväng bland alla museum.
 
Utflykten blev riktigt lyckad trots regnet. Det enda som drog ner det hela var att lilltjejen lyckades snubbla på gruset och skrapa upp sin kind samt att hon passade på att bajsa när vi var ute. Så medan de andra letade efter en ny skatt (Geocaching) stod jag och maken och försökte byta blöja i spöregnet utan att lilltjejen skulle bli blöt. Det gick väl sisådär. Jag blev dyngsur på rumpan och höll på att bryta ryggen, men lilltjejen hade det bra och lyckades bli ren och hålla sig torr under bytet. Strax därefter när vi började gå ramlade hon igen. Denna gång klarade hon sig ifrån skador, men hela luggen blev full av lera. Just då hade jag lust att bara åka hem, men sen vände det igen och avslutet blev riktigt bra.
 
 
 
 

Kvällen avslutades med att vi båda åkte åt varsitt håll. Vännerna skulle fira sin mamma/svärmor som fyllt år och vi åkte till min morbror för att fira hans fru som fyllde 50 år. Jag kan säga att väl hemma var jag riktigt trött efter en fullspäckad dag och jag tror tröttheten hänger kvar även idag, känner mig helt slut.
 
Men vila kan jag inte göra för på fredag fyller jag år (inga jämna antal) och tänkte fixa med inhandling till fika och sånt så jag har lite att bjuda på om någon kommer för att fira mig. Har dock ingen aning om hur mycket som ska köpas inför jag vet inte alls hur många som tänker komma (ilandsproblem), men det ordnar sig nog annars får vi väl äta samma mat och fika flera dagar i rad ett par dagar ;-).
 
Vännerna har i alla fall åkt hem nu och själv hamnade jag i soffan efter att ha skjutsas barn till kompis. Ska väl försöka orka att kicka igång dagen med att få lite gjort. Bara lite lunch först sen blir det en tur till affären.
 
På återseende!
 


Ann-Ki Lindbom

Än en gång... massa kul foto och en innehållsrik berättelse. Ett av fotona i detta inlägget som är en favorit är.... "det bästa man har, sätter man på bordet"... din lilla dotter, vilket härligt foto!

Svar: Haha jag sa precis så när hon fick sitta där uppe. Synd bara att fotot blev så mörkt och färgerna fel. Fick inte riktigt till det som jag ville ha det, men jag tyckte det var charmigt ändå så ville behålla fotot.
Lottiz Törnqvist

2013-07-31 / 13:39:24
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se/
Sarah

Ser ut som ni hade de riktigt mysigt :)
En sån där portal så man kunde ta sig vart som helst asfort hade inte vart helt fel ;)

Sv: Nae de e inte Bråvalla nu. Har inte hunnit me bloggen så ligger efter men håller på o tar ifatt nu :)

Svar: Ja det var två riktigt lyckade dagar. Jaha, men då förstår jag, tyckte det stod lite konstigt, först stod det idag, men sen stod det tors-lö och idag är det ju tisdag så blev lite förvirrad.
Lottiz Törnqvist

2013-07-31 / 14:25:19
BLOGG: http://CheerSarah.devote.se
Marie

Ohh så härligt med vänner på besök, men synd då man har vänner som bor så långt bort, man vill ju träffa dem oftare =D

Svar: Ja man vill ju det.
Lottiz Törnqvist

2013-07-31 / 22:32:07
BLOGG: http://myflowergirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback