Röjar tagen! Vårstädning?

Idag lyser solen ute, det är plussgrader och gräsmattan börjar synas allt mer. Det är vår i luften idag. Och klockan är snart 16.00 och det är fortfarande ljust. Älskar vårat hus när eftermiddagssolen lyser in genom vardagsrummet, huset blir så mycket finare då. Och sol det har vi i princip hela dagen riktat mot huset, på morgonen är den i köket och från middag till eftermiddag i vardagsrummet och på kvällen innan den går ner hinner den ge lite sol i sovrummet, perfekt.
 
 
Bild från i sommras när jag visade efter och förebilder på vår trädgård. Fler bilder hittar ni HÄR. I vår får jag väl ta och visa framsidan som jag skrev att jag skulle ta och visa en annan gång.
 
Idag tog lilltjejen och jag en hemma dag. Jag har hunnit röja upp i garderoben och städat i mitt datorskåp.
 
Hittade en skiva jag inte lämnat till min syster från vår höstpromenad i höstas. (Ni hittar bilder där ifrån HÄR och HÄR). Tänk så mycket som kommer fram när man röjer upp. Jag älskar ordning och reda, men senaste tiden har jag låtit alla gömda skrymmslen få växa sig till stora berg. Men idag kom lusten och energin att reda i allt det där tillbaka. Vet inte om det har med känslan av vår att göra eller om jag bara ledsnade på röran. Super skönt iaf att ha det gjort. Bara makens hylla kvar nu, men den har inte blivit röjd eller städat de senaste fyra gångerna jag städat där inne så det lär väl inte hända nu heller ;-).
 
Pilutta dig pappa!
 
Nu är det bara en låda, en garderob och ett skåp kvar att reda i och sen börja skapa lite annonser på sånt som inte ska vara kvar och går att sälja, kasta sånt som inte går att sälja och skänka sånt som inte känns värt mödan att sälja. Sen har jag ro i själen igen.
 
Någon som vet vad man gör med alla gamla gardiner och dukar man inte använder längre? Tycker det är onödigt att de ligger och tar plats och att lägga ut som annonser och sälja skulle ta mer tid en det är värt, skänker hellre bort det. Men kanske finns andra bra förslag vad man kan göra? Min svärmor pysslar en hel del så kanske kan hon återanvända dem till något. Eller är det någon som är i behov av nya gardiner, vill sy kuddar eller liknande så säg till så får du dem. (Jag betalar inget för att bli av med dem så ev frakt betalar man själv, annars finns de att hämta här).
 
Snart dags att skjutsa barn till brottningslokalen och lilltjejen börjar bli hungrig så hon ska få lite mat innan.
 
Må så gott!


Becka [fotoblogg]

Oh, älskar bilden pa busängeln. Sa bra bild!
sv: Himla glad jag blir, tusen tack finaste du!
Kramar. ♥

Svar: Tack <3
Lottiz Törnqvist

2013-01-31 / 20:17:29
BLOGG: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Det är ju så skönt att få röja och rensa, men det är tyvärr något man ofta prioriterar bort. Jag brukar för det mesta skänka bort till välgörenhet.

Svar: Jag skänker också mycket till välgörenhet, men en del säljer också, speciellt de månaderna jag har det knapert då måste jag få in lite extra pengar ;-)
Lottiz Törnqvist

2013-01-31 / 20:43:55
BLOGG: http://hannadidrikson.blogg.se
Emma

Vilket fins hus ni har!

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2013-01-31 / 20:53:36
BLOGG: http://minafyraprinsar.blogg.se
Josefine - mamma till Molly

Vilket fint hus nu bor i!!!!!

Svar: Tack :-D
Lottiz Törnqvist

2013-01-31 / 21:20:22
BLOGG: http://poh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback