Tropicariet var vi i!

Inte många gissningar på vart vi var, nu har ni ju haft en stund på er att gissa så svaret kommer nu tillsammans med mängder av bilder ;-)
 
Idag hade norrköpings tidningar den årliga familjedagen vid kolmårdens djurpark och då kan man köpa säsongskort inför nästa säsong för halva priset.  Och eftersom vi blir hemma nästa sommar också och lilltjejen då är lite större tänkte vi att det bir perfekt med årskort dit. Dessutom gäller årskortet även under höstlovet så vad är väl inte bättre en att ta oss dit även då och veta att vi kan gå in flera, flera gånger på samma kort igen. Förmånligt och bra :-D .
 
Idag gick vi dock inte in i parken då säsongskorten inte gällde idag och så ska vi ju ändå dit under höstlovet. Istället tog vi färden in mot tropicariet som ligger precis utanför parken. Kändes som det blev en fullträff. Småaporna var väldigt nyfikna, klättra på oss och hoppa omkring på vagnar, jäms med väggar och var i princip överallt. Riktigt roliga och vi tillbringade en låååång stund bara där inne innan vi gick vidare. Sen hade vi även turen att få se när hajarna matades vilket också gjorde besöket riktigt roligt denna gång.
 
Lilltjejens reaktion var också rolig att se. Det blev många "oooo" och hon tittade runt med stora ögon på djur, fiskar, insekter och kräldjur.
 
Tog självklart massor av bilder.
 
Även apor roar sig med att rida. Fast deras hästar ser lite annorlunda ut och farten är i princip noll ;-)
 
Beslagtagen vagn. Våran klarade sig som tur var, hehe.
 
 
Fin liten sovplats. Skulle vilja ha en stor korg som man kan ha när man fotar barnpoträtt. Blir så fint tycker jag.
 
En vacker fågel som var väldigt skygg, men till slut satt den sig på ett bra ställe nära nog så jag kunde fånga den på bild.
 
 
Opps, inte min mening att föreviga ett besök på toaletten. Men barnen gillar ju bajseri så okej då ;-)
 
 
Hungrig haj. Den andra hajen var lite svårmatad. Han hade mer spanat in alla goda barn som stod och tittade på.