Tävla om ett egetdesignat iphoneskal från caseapp

 
Imorgon startar julkalendern och i och med den kommer också en tävling starta. En tävling där du har chans att vinna ett egetdesignat iphoneskal från caseapp värt 299kronor. De har även iphone 5 skal för er som hunnit skaffa den. Med ett egetdesignat iphoneskal får du en helt egen och personlig iphone. Även ett perfekt julklappstips för er som inte riktigt bestämt er för vad ni ska köpa ännu.
 
Har själv ett skal till min iphone och är väldigt nöjd över den. Har alltid alla mina busungar samlade oavsett vart jag är.
 
 
 
Reglerna för att vara med och tävla är lite annorlunda mot vad ni är vana vid.
 
Jag vill att ni:
 
1. Tar del av fototipset som gömmer sig i min julkalender som startar imorgon 1/12.
Berättar i en kommentar under dagens fototipsinlägg (gäller luckorna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7) eller via din blogg, facebook, twitter, instagram eller liknande
 hur du tagit del av dagens fototips. T ex om du tagit ett foto med något nytt du lärt dig eller upptäckt eller övat på något nytt. Eller kanske planerar att göra något nytt.
 
2. Gillar caseapp på facebook.
 
3. Tipsar om min julkalender och caseapp genom att sprida våra länkar via t ex facebook, twitter, instagram, blogg eller liknande. Glöm inte meddela hur du tipsat och gärna med länk eller facebook namn.
 
Tillägg 121204: Var tydlig att du vill vara med och tävla när du kommenterar i fototipsinläggen så jag vet att du deltar i tävlingen. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vill man ha större chans att vinna följer man julkalendern dagligen och tar del av alla fototips fram till 7/12. Tar man del fler gånger än en räcker det med att uppfylla punkt 1 ovan då man redan gjort de andra två en gång, även om man gärna får fortsätta sprida våra länkar.
 
På lördag 8/12 presenterar jag vem av de som deltagit som vinner.
 
Lägg gärna till mig på bloglovin så du inte missar något tips:
 
 
Har även en facebooksida kopplad till blogg och fotografering som du gärna får gilla. HÄR.
 


Aili

Åh, vad kul m det låter med tävling, om ska kika in imorgon när det första kommer... :)

Svar: Ja gör det. Går bra att gå igenom alla veckans fototips på en dag också bara man gör allt innan sista tävlingstid.
Lottiz Törnqvist

2012-11-30 / 21:46:01
BLOGG: http://ailicherp.blogspot.se
saga påhlsson

Jag har läst fototipset och uppskattar det verkligen då jag inte kan så mycket själv om fotografering och kameror :)
Länkar även i ett offentligt inlägg på facebook (jag heter Saga Påhlsson) och gillar caseapp och din blogg där :)

Svar: Tack och roligt att du vill vara med. Egentligen ska man skiva i tipsinlägget, men det gör inget jag räknar med dig ändå. Men vill du ta del fler dagar så skriv gärna att du tagit del under det tipset då :-)
Lottiz Törnqvist

2012-12-01 / 14:23:49
Mattias

Jag har tagit del av det där med iso talet som jag inte har kunnat något om tidigare man ser ju vilken stor skillna det är på dom olika iso talen. snyggast bild blev det nog med 3200 i iso när det var kväll och ljusen på bordet lös. Och tack för tipset och jag kommer att kolla i morgon med.

Svar: Varsågod :-)
Lottiz Törnqvist

2012-12-02 / 22:35:24

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback