Uppdaterat garderoben

Tränade innan jag blev gravid nu sista gången på friskis och svettis 3ggr/v och hade kommit igång bra då. Kostade dock aldrig på mig ordentliga träningskläder då förutom tränings BH. Denna gång är det andra bullar för ska jag ut o springa och visa när fettet dallrar då måste jag ju få se liiiite fin ut också, visst?
 
Så nu är garderoben uppdaterat med detta:
 
Ett linne, en t-shirt, ett par korta byxor och ett par långa byxor och så ett par löpskor. Allt köpt på stadium outlett.
 
Och så här sitter två av plaggen på:
 
 
Idag är jag såååå sugen på att komma ut o springa igen. Men läste någonstans att man ska vila en dag emellan. Någon som vet om det är så eller om man kan springa två dagar i rad eller fler dagar i rad?


Elin

Vad jag har läst ska man vila minst en dag emellan. Vilket känns jobbigt för mig men man kan ju promenera raskt de dagar man inte springer. Säger hon som inte kom iväg idag ... Cyklade iofs 2 mil igår och ska springa imorgon när pappa hämtat barnen så då blir idag den där mellandagen. Tänk också på att stretcha och på att jogga ur kroppen all mjölksyra om du kört intervaller... Säger min syster som kan sånt :)

Svar: Verkar som alla säger likadant inte jogga två dagar i rad, men jogga och andra dagen powerwalk, så är jag sugen igen får jag köra på det. Strecha gör jag, men hur joggar man ur mjölksyra?
Lottiz Törnqvist

2012-07-31 / 19:51:26
BLOGG: http://arvegil.blogg.se
Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Vad härligt med lite nytt i träningsgarderoben. Känns lite lättare på något sätt när man har snygga träningskläder :) Jag springer aldrig två dagar i rad. Men en powerwalk kan man ju alltid ta :).

Svar: Javisst gör det :-D Får köra på powerwalk emellan då. Tack för informationen :-D
Lottiz Törnqvist

2012-07-31 / 20:35:14
BLOGG: http://hannadidrikson.blogg.se
Marine Brunius

Tja, det beror nog på hur tränad man är. När jag elitidrottade var det ju daglig träning som gällde, även om löpningen inte tog samma form dagligen. Men som otränad är det nog vettigt att ta en vilodag och göra annan fysisk aktivitet och aktivera andra muskelgrupper varannan dag. Nu är lilleman frisk, och jag känner ett behov av att komma igång igen, men det får börja lätt med en powerwalk imorgon. Hi hi, vi har shoppat exakt samma skor, de är toppen att springa i. Och klart man skall unna sig nya schyssta kläder, det har jag också gjort. Satsade mest pengar på bra skor och sportbh. De två detaljerna är allra viktigast tycker jag.

Svar: Gjorde litet kort styrkepass på 10minuter idag bara och så plankan, men var ändå sugen på att springa igen, men lät bli vågade inte belasta kroppen om det skulle vara skadligt. Men en powerwalk hade jag ju kunnat ta. Får köra på det nästa gång. Skönt att ni mår bättre så du kan köra igång igen. Roligt med skorna, tyckte de kändes enormt sköna, håller med dig om att skor och Bh är viktigast, speciellt bh nu när man ammar, skulle aldrig kunna jogga annars för tuttarna hoppar alldeles för mycket ;-)
Lottiz Törnqvist

2012-07-31 / 21:43:50
BLOGG: http://blogg.älsklingsfrö.com/
Helen

Fräscha träningskläder, lyx, det gör det roligare att träna som du säger om man känner sej "snygg" när man flåsar omkring!!

Svar: Ja det gör stor skillnad och skor och kläder kostade inte alls mycket med tanke på vad det är för märken.
Lottiz Törnqvist

2012-08-01 / 18:15:04
BLOGG: http://www.milfamera.bloggplatsen.se
Sandra

Vad duktig du är!!!
Jag var ute och "powerwalkade" i 40 min med William häromdan, men fick sen sååå ont i benhinnorna:-(
Måste också köpa mig bra skor, vilken modell är det du har och vad kostade de?

Kram kram!!!!!

Svar: Skorna finns på outlet satdium och kostade 590kr ist för 1400kr som de kostat tidigare. De hade flera skor där som var bra, en del för 400kronor. De här var bra för gång och löpning. Fråga personalen där så får du bra hjälp.
Lottiz Törnqvist

2012-08-02 / 22:16:12
BLOGG: http://www.lillapingvin.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback