Hjulafton hos Crescent - tävlar om att bli testförare

Har ni sett denna läckra vagn? En riktig skönhet och himla tuff. Crescent Trike i färgen tangerine tango. Så läcker färg.
 
Om man deltar i Crescent julkalender och skriver ett inlägg i sin blogg är man med och tävlar om att bli Crescents nya testförare för barnvagnar. Hur coolt vore inte det.
 
Ni ser ju själva vad min lilltjej tycker om det. Hon skulle verkligen uppskatta att få samarbeta med Crescent tillsammans med mig som oftast skulle vara föraren av vagnen. En cool tjej ska väl ha en cool vagn!!!
 
 
Eftersom hon är mitt sista barn så är det här med vagnar sista chansen för mig och några pengar till en ny vagn finns inte. Vi har dessutom en rätt stor och klumpig vagn nu så en mindre smidigare vore helt underbart om man kunde få. Det vore därför perfekt om man kunde ha turen att få vinna en vagn och att dessutom få äran att recensera den vore riktigt skoj. Det skulle verkligen vara något som passar mig och lilltjejen.
 
Så nu håller vi tummarna för att vi vinsten kan ta hem. För visst ser ni hur bra lilltjejen och jag skulle passa med denna urläckra vagn och dessutom få vara Crescents testförare?


Ida Nilsson

haha vilken goding!

Svar: Hihi, visst är hon :-)
Lottiz Törnqvist

2012-12-28 / 01:37:17
BLOGG: http://idacnilssons.blogg.se/
Sandra

Fin vagn, fast jag kan inte hålla med om att våran gamla (eran nuvarande) vagn är varken stor eller klumpig. Men det är ju vad jag tycker förstås!:-)

Kram

Svar: Jo i vår bil är den stor och klumpig, det vet du ju när jag köpte den att den gick in precis. Vi får ju bara plats med vagnen när vi åker iväg inget annat. Men vagnen är fin och vi har varit nöjda med den, men nu när hon kan sitta så kommer längtan efter en mindre för det finns många smalare och mindre varianter på marknaden nu, men alla de vagnarna kostar bra mycket mer också eftersom de är nya modeller. Men vi har varit nöjda med vagnen och är jätte tacksamma att vi fick köpa den så tro inget annat. Kram på dig.
Lottiz Törnqvist

2012-12-29 / 11:03:31
BLOGG: http://www.lillapingvin.blogg.se
Sandra

Jo, det vet jag att den var svår att få in i bilen.
Tänkte mer rent allmänt att jag tyckte den kändes smidig när man hade den på stan osv:-)
Förstår dock att ni vill ha en mindre modell nu när hon börjar bli äldre:-)
kram!

Svar: Absolut den är inga problem att köra med annars så som hemmavagn duger den fint :-D Har ju till och med sprungit med vagnen, fast det var lite tungt att skjuta den framför ;-)
Lottiz Törnqvist

2012-12-29 / 22:12:41
BLOGG: http://www.lillapingvin.blogg.se
Sandra

Haha, så duktig var aldrig jag:-D
Jag lufsade nog mest runt med vagnen, haha;-)
Men i vår ska jag fasen i mig komma igång med mina powerwalks igen! Med eller utan vagn;-)

Kram kram!

Svar: Hehe, jag har ju blivit så taggad och det var så skönt att springa så då var jag tvungen att ta med vagnen för att ens få motionen. Ska med börja igen nu efter nyår. Har ju varit sjuk till och från hela december,
Lottiz Törnqvist

2012-12-30 / 21:24:18
BLOGG: http://www.lillapingvin.blogg.se
Sandra

Vi får peppa varann efter nyår!:-)

Kram!

Svar: Ja vi får göra det.
Lottiz Törnqvist

2012-12-30 / 23:21:25
BLOGG: http://www.lillapingvin.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback