Skridskoåkning ett bra alternativ till pulkabacken

 
Vädret fortsätter att hindra oss från pulkabacken, 5+ och smältande snö lockade oss inte till pulkabacken idag heller. Vet inte ens om man kan åka pulka när snön töar bort? Man kanske blir stående på samma plats för snön försvunnit fläckvis eller så kanske det är som is i backen så vi gör oss illa.
 
Hur som helst valde vi istället att åka till ishallen en stund efter lunch. Själv har jag inga skridskor och skulle nog inte kunna stå på ett par skridskor så den synen sparade jag på, men jag följde med ändå och barnen uppskattar när man iakttar dem hela tiden "mamma titta vad jag kan, man titta här". Uppmärksamhet det märker man när de vill ha.
 
Försökte ta lite kort på dem, men det blev inga höjdarbilder direkt. En gnällig bebis hindrade mig från att hålla kameran rätt då jag fick hålla henne samtidigt, hon var bara nöjd när hon fick sitta på hockeyrinken och spana in alla som åkte på isen och inställningarna blev heller inget bra så det blev mest brusiga bilder tyvärr.
 
 
 
 
5 åringen åkte skridskor för andra året, men han är fortfarande osäker och har svårt att ta sig fram utan isrollatorn. Men envis det är han och snart har han nog lärt sig åka som de andra två. Min dotter hade med sig en kompis också vilket gjorde att alla inte fick plats i bilen ner till ishallen så jag och lilltjejen fick ta oss en promenad dit, rätt skönt att få en promenad efter all julmat som satt sig runt kroppen, men så halt det var överallt, fick mig en skridskotur många gånger ändå även om jag inte ägde några skridskor.
 
Nu ska vi strax spela lite spel igen innan barnen ska sussa för natten. Väntar bara på att de ska sluta bada.
 
Önskar er alla en fin kväll.