Bob Marleys Minneskonsert 2016

 
 
 
 
Då var årets minneskonsert över för i år. Eller den håller väl på ett litet tag till i skrivande stund, men för oss är den över då vi valde att gå hem pga. kylan. Blev med andra ord en kall dag i år. Lite synd då man igår kunde gå med shorts ute, men idag blev det mössa och vantar. Och så finfint regn som strålade ned mot marken och gjorde att man började frysa efter ett tag.
 
Men lika trevligt hade vi den stunden vi var där ändå. Stämningen är så himla härlig. Man träffar personer man känner, en del man inte sett på väldans länge. Lite små pratande. Diggande till musik och ibland strålande körsång från publiken. Super mysigt. I år spred sig härliga dofter också av beligiska våfflor. Luktade ljuvligt. I år fick vi också se ett frieri på scenen, så himla roligt och man blev tårögd av lycka, inte för att jag kände det blivande brudparet, utan för att kärlek är så himla vackert.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Första gången!

 
 
 
 
 
 
Äntligen händer det. Vårat plommonträd blommar för första gången sedan vi planterade det och det var över fem år sen nu. Trodde ärligt talat att det blivit något fel och att det inte alls var något plommonträd vi köpt. Men så visste jag att trädet inte heller riktigt viljat sätta sig och växa till sig pga. harar som gnagt på stammen under vintern och sen lusangrepp på det. Men efter att det fått behandling och få läka ifred så har det tydligen återhämtat sig och nu äntligen vill det blomma. Så nu håller jag tummarna för lite plommon i år också och att trädet börjar sätta sig och växer till sig lite så blir det en lika fin syn som vårat körsbärsträd.
 
Underbara härliga vår med sommarvärme. Älskar denna årstid och att kunna vara ute. Den värmer mitt inre och den där envisa värken som jag aldrig får någon förklaring på är som bortblåst när det blir varmt i kroppen.

Buzzar Kinderpåsar

 
Ferrero har kommit ut med nya kinderpåsar som heter Kinder maxi mini, Kinder bueno mini och Kinder schokobons.
Och just nu har buzzador en kampanj där utvalda får prova dessa nyheter och för första gången sedan jag blev en buzzador får jag vara med och prova godis/choklad. Super kul. Jag hade bara provat Kinderäggen tidigare och de är ju farligt goda. De här gjorde mig inte heller besviken, till och med godare än äggen. Smälter i munnen på en när man äter och bara jag ser dem vattnas det igen i munnen så goda var dem. Farligt för figuren ;-).
 
Jag har hunnit buzza familjen som fått prova och säga sitt och där blev det höga betyg. Även några på jobbet har fått prova och även där blev betyget väldigt goda. Denna gång var jag tvungen att ta lite bilder under buzzningen på barnen. Bara tre ville dock vara med i bloggen.