Påsken och vårtecken!

 
 
 
Älskar att det går mot varmare tider och jag älskar att jag för första gången på väldigt länge är ledig en hel påskhelg. Känns väldigt lyxigt. Nu har det ändå inte blivit så mycket ledigt som man hade hoppats på, saker som dyker upp och bara förstör. Men, men.
 
Nåväl. Idag fick barnen iaf måla ägg som vi åt upp till lunchen och jag hade också trevligt besök, kul :-D
 

Och äggen fortsatte och le åt en trots att man nyss huggit toppen på huvudet av den och ätit upp innehållet ;-)
 
Efter maten blev det en härligt lång promenad tillsammans med barn och besökare. Super härligt. Och så mycket vårtecken det kommit ute nu. Vi hittade både blommor på bara kvistar, en överkörd grävling och massor av fåglar. Dessutom lyste solen och värmde näsan riktigt gott. Tror jag får byta bort min vinterjacka snart för det blev lite varmt med den.
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en bra påskhelg och glöm inte att ställa fram klockan imorgon, sommartid börjar ju :-D

Födelsedagsfirande och jag har inte glömt!

 
Hoppsan vilket långt uppehåll det blev härifrån. Men jag har inte glömt er. Jobb, studier och praktik samtidigt har inte varit någon höjdare och min ork har inte räckt till mycket mer en att försöka få allt att gå runt och rulla på. Men nu har jag det bättre framöver förhoppningsvis. Praktiken förbi och betydligt luftigare schema på jobbet. Sååå skönt, speciellt nu när våren börjar kika fram. Älskar solen och värmen. På tomten håller också förändringar på att ske så hela tomten ser ut som en byggarbetsplats just nu, men det kommer bli så bra och lyxigt när allt är klart. Ni får se sen i bloggen vad vi gör, men lite glimtar om vad vi bygger har ni som följer mig på facebook och instagram redan fått se så in och kika där om ni är nyfikna ;-).
 
Den här helgen har gått i kalasandets tecken. Först firade vi svärmor som fyller i veckan och idag har vi firat vår lilla tjej som börjar bli en stor tjej. Tänk att hon fyller hela 4 år, vart tar tiden vägen? Och hur blev hon så underbart söt, go, snäll, rolig och smart? Älskade barn <3. Bjuder på lite bilder från dagen.
 
 
 
 
 
Tack hälsar födelsedagsbarnet för alla födelsedagspaket och till alla som varit med och firat hennes dag på ett eller annat sätt. Vi hade en väldigt nöjd 4 åring som gick och la sig med ett leende på läpparna <3.