Fiskmåsars finaste.....eller fulaste sida

 
 
Idag har jag varit i farten med kameran och lekt med måsar. Eller ja jag har lekt med kameran samtidigt som jag umgåtts med mina två fina tjejer. Det där med att kombinera två saker i en är himla smart. Saknar att gå loss med kameran och att få all tid i världen för mina barn. Blir alltid så upprymd efter sådana här dagar. Min stora tjej fick en mobil i present och hon var överlycklig över kameran i den. Tror hon "ärvt" mammas intresse eller så har jag smittat henne ;-). Hon tog både fina bilder med den och sa gång på gång hur roligt det är med fotografering, kameran i den hjälpte nog också till när den tog bra bilder med kvalité. Sånt gör ju hela fotograferingen extra rolig. Och den lilla tyckte det där med att kasta bröd i vattnet för att locka till oss fiskmåsarna var super kul så vi alla hade en viktig uppgift där i vår lilla "lek" innan vi gick vidare och åt lunch och glass.
 
Bilder blev det en hel del och eftersom jag har svårt att bara välja ut några så får ni se många på mina modeller när de visar upp sig från sin allra finaste sida....ja eller fulaste hur man nu vill se det ;-).
 
Föressten, tusen tack till alla er som kikat in senaste tiden, kul att besöksantalet stigit igen, trots att jag är dålig på att blogga dagligen :-D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Din man

Otroligt fina bilder lika duktig som vanligt 😀

2016-06-13 / 22:38:34
Margareta W

Många härliga bilder. Skrattmåsen som speglades i vattnet var riktigt cool. (den med mat i näbben). Ska nog ta och damma av kameran och ge mej ut.
Trevlig sommar / Margareta

Svar: Tack. Var riktigt roligt att fotografera. Hoppas du får massor av bilder på din fotorunda :-D
Lottiz Törnqvist

2016-06-16 / 10:03:36
Ann-Ki

Wow, vilka häftiga fågelfoto!

Svar: Tack <3
Lottiz Törnqvist

2016-06-22 / 17:36:35
BLOGG: http://dobbitazz.blogg.se
JUNITJEJ

Vilka fantastiska bilder!

Jag kikar in och önskar dig en GLAD MIDSOMMAR!!!

Svar: Tusen tack :-D
Lottiz Törnqvist

2016-06-23 / 20:18:58
BLOGG: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback