Loppiblogbag sommar

 
Fick en trevlig present på posten att hämta ut i fredags.
 
Ljuvliga dofter från både Family Fresh med doften Melon Cruch och Sköljmedlet Aroma Sensations från Softlan. Grumme är alltid grumme och ett bra tvättmedel. I den här familjen kör vi parfymfritt på det mesta så därför passade den oss väldigt bra. Döttra blev överlycklig för klämpåsen från Ellas Kitchen med smaken The Swedish One och svepte snabbt i sig den när hon fick den. Jag kastade mig över läppbalsamet från Burt´s Bee och doften Pink Grapefruit. Den kändes len och behanglig på läpparna så jag gillade den. Sen har vi tandborsten från Jordan som jag inte hunnit prova. Får bli en resetandborste. Och Alvin och gänget får vi kika på en ledig dag, men de andra Alvin och gänget filmerna vi sett har varit toppen så jag tror inte vi blir besvikna på denna film.
 
Tusen tack Loppi för att jag får äran att prova dessa <3.

Fiskmåsars finaste.....eller fulaste sida

 
 
Idag har jag varit i farten med kameran och lekt med måsar. Eller ja jag har lekt med kameran samtidigt som jag umgåtts med mina två fina tjejer. Det där med att kombinera två saker i en är himla smart. Saknar att gå loss med kameran och att få all tid i världen för mina barn. Blir alltid så upprymd efter sådana här dagar. Min stora tjej fick en mobil i present och hon var överlycklig över kameran i den. Tror hon "ärvt" mammas intresse eller så har jag smittat henne ;-). Hon tog både fina bilder med den och sa gång på gång hur roligt det är med fotografering, kameran i den hjälpte nog också till när den tog bra bilder med kvalité. Sånt gör ju hela fotograferingen extra rolig. Och den lilla tyckte det där med att kasta bröd i vattnet för att locka till oss fiskmåsarna var super kul så vi alla hade en viktig uppgift där i vår lilla "lek" innan vi gick vidare och åt lunch och glass.
 
Bilder blev det en hel del och eftersom jag har svårt att bara välja ut några så får ni se många på mina modeller när de visar upp sig från sin allra finaste sida....ja eller fulaste hur man nu vill se det ;-).
 
Föressten, tusen tack till alla er som kikat in senaste tiden, kul att besöksantalet stigit igen, trots att jag är dålig på att blogga dagligen :-D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommaren när den är som bäst!

 
 
Varit ute från morgon till kväll. Visst är det väl underbart med detta väder. Avslutade dagen med grill och en Breezer. Och bästa utsikten <3.